Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl Bursa'nın nefis kaynak sularından bi tanker gönderdim Gece'm.Kana kana içersin artık.. Egzo'mla beraber,Şampiyonlar Ligi finalinde Beşiktaş-Fenerbahçe maçını seyrederim inşallah..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl evet abi fair play diyorsun yanii bende sana iskender ısmarlardın
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl sen galatasaray' lı değilmisin o sizin taraftarın işi olamaz ve sen yapamazsın bence sen en iyisi biz maça bakarken bize kahve yapman gece'm
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Olar yaparam tabe Sonra sisde bana paçanga böreği yaparsınıs
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl paçanga böreği yerken bende ortak olurdum.... ama burhan altıntop'un yaptıgı paçangalardan olsun....
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 18 yıl söz Frozen, sen, sedelina ramazanda iftara gelin size şehriye çorbası yapıcam, başka bişeye gerek yok sanırsam,
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar söz Frozen, sen, sedelina ramazanda iftara gelin size şehriye çorbası yapıcam, başka bişeye gerek yok sanırsam, Abla bende gelem mi Zaten ben gelene kadar iftar biter sahura yetişirim sanırım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.