Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl seninn içinnn... sinan çetinlee birr filmm projesii içinn birarayaa gelmenizii sağlayabilirimm... ne dee olsaaa çoook çoook yakınn arkadaşş olurr kendileri..
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl kıss dahaa gelmedii mii oraya...??? benn onaa sorarımm gecemii bekletmekk neymişş..
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl Onu boşver asıl sen söyle ne yapayım gönüldaşım Sen fazlası ile yapıyorsun sevgini vererek güzel gönüldaşım,ben senin için gül bahçeleri ile donatırdım her baktığın yeri
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl daha ne yapalım beaa.. necati necati dedin getirdik başının ucuna koyduk....
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl bende iyileştiğim zaman hamsi buğlama yapardım sana.... yapma yapma.. mutfagi yerle bir edersin....
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl ben senmiyim... çorbayıda üzerime döktün zaten.... hayda... sende öyle cocuk gibi ayagimin altinda dolanmasaydin.. ne dersen de o bir görünür kazaydi....
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl seni bu zevkden mahrum etmememk icin kopruden estetik bi sekilde gozune hos gelecek bir sekilde atlayabilirim
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl seni bu zevkden mahrum etmememk icin kopruden estetik bi sekilde gozune hos gelecek bir sekilde atlayabilirim cenaze namazına katılırdım.....
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl cenazemde ön sıralardan yer alabilmen icin ayrıcalık tanıyabilirm sana
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl uyan uyan derdim..tarhana bide mis gibii(keloğlan misali) ki sanırıım öle olmuş biraz.... yeni üye ama sanırım hatırladınız mı sorusu olduğuna göre eski bir üye...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.