Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl yok o olmaz işte.... senin dilin baya uzamış azcık ucundan alsak diyodum
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl olabiler....hayrınaysa... senin böbrekte fazla sana birini alsak diyodum azda kornea bi danede kalp kapakçığı alsak diyodum sevabına..
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl benim için benim tırnaklarımımı sökersin bende gözünü oyayım bari senin için
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl sakatatçıya döndü burası burnunuz kalkmış sizin keseyim biraz ucunu
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 18 yıl valla burda durmak isterdim ama,gidiciiim malesef,ma geliciim gene
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl Eööömm.. müsik cdsi Natalia!nın teli ne arasın sende.. git bebeleri kandır sen
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl senin için yapılacak bir şey kalmamış kaldırın şu boşu.... Sensin boş, idiot Erbayı dövmem için yardım edersen sana güsel bi elbise alabilirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.