Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl senin için o kızla evlenirdim... yaw daha evi temızlemedık valızler bi yerde gelde yardım et bi ya
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl esas sen gel yardım et 15 gündür tekim pislik götürüyo evi... kısır sözün var unutma haa...
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl esas sen gel yardım et 15 gündür tekim pislik götürüyo evi... kısır sözün var unutma haa... senın için kısır yapcaz zatende,2 kilo bulgur yetermı ha sen muhlama yapcan daha,ama senın ellerını bağlamak lazım
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl ben yapmıcam la ben anlamam yapmaktan yerim sadece... sardunyam ablam yapıcak...
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl senın için kısır yapcaz zatende,2 kilo bulgur yetermı ha sen muhlama yapcan daha,ama senın ellerını bağlamak lazım aaaa beni unutmayın bee kısıra yardım ederdim
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl zaten sensiz gitmem ki... muhlamasını bitirmesine yardımcı olurum....
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl zaten sensiz gitmem ki... muhlamasını bitirmesine yardımcı olurum.... ne yardımı sana kalmazkiii sana ayrı yapardım muhlamayı
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl kıs fosforlu nerelerdesin anacım yaw , göremiyorum seni buralarda ne istersen yaparım ama bilmemki ne istersin ??
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl senin için kısır yapımına yardım edicem bi uçtan başliim ablacım ben sen işlerini bitirince gel dewam et
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl senin için kısır yapımına yardım edicem bi uçtan başliim ablacım ben sen işlerini bitirince gel dewam et biz gerçek kısır yapcaz gıı,yardım etcen mı cidden
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl kıs sedoş , bak haber bekliyorum senden topla şu evinide çağır artık bizi yaw , bak ramazan geliyo ewücümde yardım etcekmiş sana onuda çağıralım be , olmazmı??
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl yağmur yüreklime : peynirli ve tere otlu olsun lütfen bende sana ıslak kek yapayım bari ewücüm çokmu uzaksın bize ?? amanınn şimdi gördüm mersindeymişsin yaw
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl temmusda olsa olurdu istanbuldaydım ama artıkın okulda başlicek nası gelem yaaa sis yollarsınıs bana artık
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl temmusda olsa olurdu istanbuldaydım ama artıkın okulda başlicek nası gelem yaaa sis yollarsınıs bana artık olur tatlım kargolar bugünler için
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl elimde olsa tatil verirdim bikaç gün... Bilemiorum bişi yapmam herhalde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.