Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Bende bu yetenek varken iç ses dış ses hatta kanki sesi bile geliştirebilim
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl bu kadar yetenekliysen bülent ersoy hanımefendinin sesiyle "bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım istanbulun"adlı parçayı seslendirde kulaklarımızın nacizane pası silinsin efendim...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Eh be kankiler neredesiniz bee.. Hiç bişi yapmıyacam işte.. Ben burdayımda kankim yok
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Elma şekerini boğasına yapıştırır boğarım seni toprağım
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Oooo..Ters taraftan başlamışız yine güne,eyvahlar olsun.. Eniyisimi sen bugün hikaye yazma,kollar bacaklar,gözler yerinde kalsın..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Ne hikayesi yahu iletiyi bile zar zor yazıyorum zaten İş iş iş
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Ohhh..İsabet..Şaka bir yana,Allah kolaylık versin,bugün hava çok boğucu..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Ohhh..İsabet..Şaka bir yana,Allah kolaylık versin,bugün hava çok boğucu.. Sana ve tüm çalışanlarada Allah kolaylık versin Boğuyor bu hava beni
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Amiiin de ben 18.00 e kadar izinliyim,akşama konserimiz var..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.