Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl :crying: rumca bilen biri olarak konuşmama isin vermiyorlar ayy ne acı ben didiyorum,hadi kendinise iyi bakın
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar :crying: rumca bilen biri olarak konuşmama isin vermiyorlar ayy ne acı ben didiyorum,hadi kendinise iyi bakın Kim isin vermiyo tatlım ben sadece şaka yaptım lütfen bu fındığı yakalayıp sana verirdim Hoşgeldin
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl arkadaşlar bu fındığı zorda olsa yakaladım ama hepinizle paylaşırım
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl paula ve sana kızartma yapardım, ama sizde beni Sapancaya götürün da...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl he gidek valla, forumcak sapanca turu yapalım... gelen gelsin, gelmeyen gelmesin da. Sedelina duymasın o yokken gidelim...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl he gidek valla, forumcak sapanca turu yapalım... gelen gelsin, gelmeyen gelmesin da. Sedelina duymasın o yokken gidelim... süper bi yer ya armut ağaçları fındık ağaçlarının altında kahvaltı yaptık,armutlar o kadar bolki ağacın yaprakları gözükmüyodu...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl ne diyon ya, şimdi bu saatte armutu nerden bulcaz canım çekti bak... ben gidiyom sapancaya, sabaha varırım herhal. senin için ne yapayım, erbay kardeş, Sarıyerde börek ısmarlayım bari
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl valla paula ablam o kadar sevdiki armutları çekirdeklerini bile yedi...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.