Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl sevgili munadi söle ne istersen ? ama sessizce çekip gitceksen yardımcı olamam !
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Ama bu yol bulutların üstüne gidiyordu. Peki. Sessizce çekip dönerim o zaman. Buradayım bak.
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl uyyy uşağum bağa muhlama etmiş , munadi oki döndün buyur gel sende , fazlasını yapamam ona göre
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl muhlamanun üstine bida balli kuymak iyi gider tatlı niyetine...
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl uyyyy uşağum etma daa , 2 hafta sonra ne istersan oni ede bağa
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl zorda olduğunda yardımcı olmak isterdim zorluktan düzlüğüe çıkılan yolda yardımcı eleman gibi bir şey
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl zorda olduğunda yardımcı olmak isterdim zorluktan düzlüğüe çıkılan yolda yardımcı eleman gibi bir şey benim için fiyat listesini göndermesini isterdim
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Fiyat listesindeki fiatlara 2 sıfır fasladan atabilirim
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl kısım devletimis sıfırları atmaya çalışıyo, sen yeniden koymaya çalışıyosun senin attığın sıfırlarla birlikte bütün sıfırları silerdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.