Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl yağdanlığı ben sana alayım.. ilk önce ben dedim başka bişey bul....
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl O yağdanlığı ben alayım,salata yaptım zeytinyağı lazım.Onu kullanırım iyi olur..
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Kaldır şu kafanı nütttfeeennn Sıkıntısını dağıtabilecek ne gelirse elimden
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Çiçek topicine yazmamaya yeminli olduğum için rastgele bir topice tıkladım ve buraya yazıyorum... İyi edersin sardunya...!!!!
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl imzanda yazanları beynine kazırdım,yani öle olsa güzel olurdu
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl o kalbi elinden alırdım kısım parçaladın iyice, bırak artık şunu
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl hayır hayırr alamzsınız, bırakmam benim o kimseleree vermem kıkandınıs di mi sizin yok die kahvaltı yapmadıysan kahvaltı hazırlayayım mı
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Sendemi lilac..??????????????? Aferin sana aferin... Gerçekten burası başka bir mahalle ya.. Gelmemek lazım..
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Aynı şekilde bende sana suheda.... Nickine hasta oluyorum senin..
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Çekirgemmm gelmişşş hoşgeldin kıs Dur sana mikrofon getirem
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl hojbulduk üstadım sen söylediklerimi yaptın mı polatlan ilgili ben hala sütlaç yapacam
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Kankim seni hekim başına götürebilirim orası neresi kıss kankim Allah iyiliğini versin emi kankim hekim başı değil kıss o, baş hekim hojbulduk üstadım sen söylediklerimi yaptın mı polatlan ilgili ben hala sütlaç yapacam tarçın getirem mi
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Yok kıs çekirgem.. O kadar yoğunumki hiç bi ilerleme kaydedemedim Kankim Senin paşazede deden hiç bahsetmedi Hekim başından
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Sendemi lilac..??????????????? Aferin sana aferin... Gerçekten burası başka bir mahalle ya.. Gelmemek lazım.. ya ben kötü bişi mi dedim ki ya ben sadece herkesin dostça kardeşçe geçinmesini istiyorum,başka bişi demek istmedim yanlış anlama
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.