Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Sana dağlardan sultan tahtı.. Ay dan taç.. Rüzgarlardanda hizmetçiler tutardım.. Mandar sana değil.. bir üsttekine.
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl eee anlaşılıyor zaten açıklamana gerek yok(hehehe) a ben senin için tercümanlık yapabilirim
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Sana dağlardan sultan tahtı.. Ay dan taç.. Rüzgarlardanda hizmetçiler tutardım.. Mandar sana değil.. bir üsttekine. tamamda manidarın bir üstündeki sen oluyon...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl tamamda manidarın bir üstündeki sen oluyon... Aaaa demek kendimemi yapmışım boşa gitmiş..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl olur büyük bir bez parçası da ona temin eder örteriz ayıplarını
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl birz insaflı ol kabak değilde şöyle daha küçük bir şeyler olabilir ceviz gibi meselaa
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Erbay salı veya çarşamba hazır ol bakalım,belki sürpriz yaparım..
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Erbay salı veya çarşamba hazır ol bakalım,belki sürpriz yaparım.. tamam abicim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.