Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl bende ne geliyosa yapabilirim.. sana bi ayna verıım rımelin akmışş gıı
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Sedelina senin için yapılabilecek hiç bişey yok anacım tıp bile çare bulamıyoki ben nerden ne bulayımda yapayım
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Sedelina senin için yapılabilecek hiç bişey yok anacım tıp bile çare bulamıyoki ben nerden ne bulayımda yapayım
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Ne oldu kısss anacım Yanlış bişeymiş dedim yoksam Ösür dilerim Teknoloji diyecektim pardon
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar bıara yapcam bişe Nüttfeennn acı bana yanına gelcem demede kankim için yapılabilecek tek bişey var Biliyorum İmha etmek demi kankim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Biliyorum İmha etmek demi kankim yuk canım ben öle bişi demedim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Kankim seni böle bişey yapabilerem---> yuk canım ben öle bişi demedim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Kankim seni böle bişey yapabilerem---> kıss kankim ne var o resimde sankim bilmiyomuş gibi bi de resim ekliyo
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Kısss kankim unuttum walla ama mutlaka görmen lasım napsakki gören arkadaşilar yorum yapsalar olmasmı kankim :lol:
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Boğaz köprüsünden hamak.. Bulutlardan yastık Yıldızlardan yorgan yapardım..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Boğaz köprüsünden hamak.. Bulutlardan yastık Yıldızlardan yorgan yapardım.. bende sana böyle cvp verebilmek için çok düşünürdüm..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Sana dağlardan sultan tahtı.. Ay dan taç.. Rüzgarlardanda hizmetçiler tutardım..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl düşüncelerinin ufkunda ışık gecende yatağında yastık gündüzde içini ısıtan güneş rüzgarın olurdum ılık ılık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.