Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Ne yeminiymiş o bakem.. Sormaya korkuyorum ama merakta ettim şimdik..Gerçi merakta iyi değildir derler ama napalım..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl sis var ya sisssss bossddduuummm yemini üllleyyyynnnnnn Allaaaaaaaaaahhhhhhhhh abla kankim dellendiiii birasdan hikayenin acı sonunu okuycas gibim geliyo bana
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Sis dellendirdinis beni uyuyan yılanı uyandırdınıs kısım öldünüs sisssssssssssss
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yok yok sen bir kere daha düşün olmasmı.. Hem öfkeyle kalkan zararla otururmuş atasözü bu..Bise inanmıyosan atalarımısa inan..Öyle değilmi ama Mine..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yok yok sen bir kere daha düşün olmasmı.. Hem öfkeyle kalkan zararla otururmuş atasözü bu..Bise inanmıyosan atalarımısa inan..Öyle değilmi ama Mine.. efet abla atalarımısı dinlemek lasım onlar her saman doğru söylemiş Sanki diğer günler melektide.. :huh: :lol:
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Artık sisin için sadece dua edebilir ve yasin okutabilirim
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar efet bencede al şekerlerini bana masraf çıkarma aplaaaa yemesleeerr artıkın
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl aplam ditmiş geri getirmek için ne yapılması gerekiyosa yapardım
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar AÇA yalnıslık çekmesin diye senide yanına gönderirdim kankim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl bende sensis gidemeyeceğimi sölerdim kankim senide alırdık olmuşken ece ablamda gelsin bare
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar ''Pardon'' filmini isledinmi sen kankim -Ben bunu tanımıyorum tesgah açmayın başıma -Sen nerden tanımıyosun beni muzooooo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.