Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Kuru iftira değil bikerem denise sokup çıkarırım o kafanı ıslanmış olursun Yaw ne güsel gesdiriyom sisi ülke sınırları ve sınırdışı yinede yaranamıyom sise nankörsünüs hatta sadece körsünüs
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl kızgın kumlardan serin sulşara atlardım ne fedakarım ama deme yağmur
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl mahalle macında senı kalecı yapardım seni kıbrısa gönderiyim mi ahmet
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl hamsi buğulama yapmayı öğretirdim.. ben biliyom abicim yapıyım mı sana
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Amanın sendemi karadenizlisin..Amma çok var.. Ben balık elleyememki.. Ama yerim..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Ben balık elleyememki... Ama yerim.. bende yerim ablacım ama elimi sürmem saymana yaparım dedim ama nası yapcam bilmiyorum
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl ben yaparım hep beraber yariz.. olaaaaarrrr bende çay demlerim yemekten sonra
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Helvanısı ben yapıp dağıtacam sis yorulmayın kurbanlarım benim
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl bende bulaşıkları yıkarım artık bize o kaldı sonda kalan dona boxer a kaalır
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Ne zahmeti büyük bi zevkle O kaçış planını yedirecem ben sise
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Ne zahmeti büyük bi zevkle O kaçış planını yedirecem ben sise bu sevki sisden esirgerdim kankim
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar :crying: sis var ya sisssss bossddduuummm yemini üllleyyyynnnnnn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.