Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Tan abi bulaşıklara yardım edeyim.. Malum yalnızsın ( nie ki ? ) ah canım benim çok saol bende sana benim bulaşıkları yıkadaıktan sonra bol köpüklü bir türk kayvesi yapardım
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl erbaya gözleme yanında buz gibi bi ayran.... sonada rakı... :D
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl istemez boşver rakıyı... sana türk kahvesi yapam belki ayılırsın....
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl hade bekliyoruz.... bendende sana bi tepsi egenin keşkeğinden.... karadeniz yemeğine ara ver biraz... :D ahhhhhhh cerenimoo araya girmiş... eeeee keşkeği kaptırdın erbay kardeş . :D
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Sana benden yetmişbeş dönüm tarla,bir dane de buzağı... demek araya ben girmişim ha.... vermiyorum bişi...erbay canum herşey senin olsun....
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl sarıkız... :D kardişim girmeyin araya yahu sıra var görmüyonuzmu... :D
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl kafasına takması için bi karga tüyü alırdım Dur alıp gelecem şimdi... eminim nasıl olsa sen verdin o herşeyi bana ilk önce... Benim verdiğim şeyin yarısını geri verirsen ne anlamı kalır be cano....
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl büyük şef bi bizona bakar dedi erbay kardeş.. hade al şu baltayı yolun açık olsun ... :D ben bu işi yapamayacağım....çok hızlısınız be birader...
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl bütün bizonlar ona feda olsun şurda durdan bizon hiçde fena değil tam dişime göre gidip getiriyim bari... siz kızı hazırlayın..hehehe
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl 24 saat emrinde olacak bi aşçı tutuyorum sanaaaa , milletin gözlemelerine sulanmayasınnnn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.