Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Sen çıkarmaya çalıştıkça bende seni göçük altına çekmeye çalışırdım
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Sen çıkarmaya çalıştıkça bende seni göçük altına çekmeye çalışırdım kurtarmaktan vasgeçerdim
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl misafir ol gel bana , börekler açayım sana aman hep öle diyosun ama hiç bişi yaptığın yok Su böreği olsun ama paula Bende portakal sıkayım sise sahmet olmasın kankim sana
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ne sahmeti kısss kankimmmm mutfak androidi sıkcak saten
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bu teknolojinin nimetleri olmasa napcan bilmiom bilmem napcam acep
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl kısım napcan söleyim ben sana mutfak androidine sıktırcan ama ellerimle sıktım diycen
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Mineu.. Derdin varsa dinlerim.. Acın varsa paylaşırım.. Neşen varsa hiç birşey yapamam çünki problem yok..
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Deden için elimden ne gelirse yapardım saol canım benim Mineu.. Derdin varsa dinlerim.. Acın varsa paylaşırım.. Neşen varsa hiç birşey yapamam çünki problem yok.. çok şükür demek lazım her zaman Allah dermansız dert vermesin... Bilmem sen seç birini ben yapmaya çalışam ne isterse
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Tan abi bulaşıklara yardım edeyim.. Malum yalnızsın ( nie ki ? )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.