Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl ne biri tatlı mı dedi? gecem yağmurum geliyom dur bekle senin için ne yapardım, bende aşure yapayım bari, özlemişim aşureyi bende yerdim.
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Yagmur ayrımcılık yapıosun bak Elindeki tüm tatlıları alırım
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl senin için seve seve kiraz yerdim... valla hiç çekinmeden yaparım bunu..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Ne kadar acımasız olmuşsunuz siz yaa Gösümün önünde kiras yiyo
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl natalıa stop saymanı kirazza çevırım ye gısssssssss Sedelina stop Suyunu sıkalım da kiraz suyu içelim
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Sen dur ben bardakları getiriyim. Etinden sütünden pardon suyundan herkese dagıtalım faydalansınlar
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl bak giderayak kaşınıyonuz yeni yedim ama yinede midemde boşluklar hissediyom ona göre..........
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl anlaşıldı merkezz,ama erbayı tutalım kımseye kalmaz Nıhahahhah Erbay sakin ol bak burda ne var kiraz suyu buraya gel buraya Sedoşu serbest bırak.. Kaç sedooş
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl yaw yer sallanıyor ıstanbulda erbay koştu ondan mı :lol: Dedeciiiiiim gesmek istiom ya az Hoşgeldin Du ben senin ceketini getirim sen zahmet etme
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Kedimi naaptın beee .. Naty'cim ilgilenemedim kusura bakma,akşama inşallah.. Kendinize iyi bakın ben işe gidiyorum..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Paşam en çok ben yerim o paşa tatlıdan ona göre Kalırda yersin tabe ne biri tatlı mı dedi? gecem yağmurum geliyom dur bekle senin için ne yapardım, bende aşure yapayım bari, özlemişim aşureyi bende yerdim. Tamam ablacım geldin gelmesinede getirdiğin aşurelerin hepsini niye yedin Yagmur ayrımcılık yapıosun bak Elindeki tüm tatlıları alırım Sanada yanık dondurma ısmarlayam kısss
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Yazar aaaaaaa bak akkaplarına bakcam diye dondurmayı düşürdüm tüh
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.