Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ben yukardakinin msnsini patlatırdım dinamit mi koyacan? haber ver kaçıyımmmm :w00t:
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ben de biras dinlende başkalarıda yasabilsin derdim ha bire kendi kendine yasıyomuş gibim olmuş da
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl he biras öle oldu pırr pırrr pıııııııırrrrrrrrrrrrrrrr :w00t:
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ben de biras dinlende başkalarıda yasabilsin derdim ha bire kendi kendine yasıyomuş gibim olmuş da düğün pastasini ben yapardum...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl düğün pastasini ben yapardum... çikolatalı ossun erbay'ın kendini tanıtmasını sağlardım sen de tanıt bare o arada hazır eliniz deymişken
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl adım cihangir, 29 (yiymidokuz) yaşındayım çok neşeliyim ama kısdımmı yanıma yaklaşılmas akrep burcuyum bide feyk değilim :lol:
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl adım cihangir, 29 (yiymidokuz) yaşındayım çok neşeliyim ama kısdımmı yanıma yaklaşılmas akrep burcuyum bide feyk değilim :lol: kendini tanıttığı için tşk ederdim memnun olduk burada olduğun sürece neşeli olursun cihangir burda olupta kısmak pek mümkün olmuyo , daima pozitif ol yalnıs bişi sorcam feyk ne dimek
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl adım cihangir, 29 (yiymidokuz) yaşındayım çok neşeliyim ama kısdımmı yanıma yaklaşılmas akrep burcuyum bide feyk değilim :lol: Fake fakeee Güral porselene ne dersin ? Feyk: Sahte minecim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl bende memnunum burda olduğuma hep iyi ve seviyeli arkadaşlar var umarım zamanla tanışırız tek tek natalia brawoo 10 puan kazandın
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Sayın kelebek mesajınızı okudum ms'ut ve bahtiyar oldum efendim.. En kısa zamanda msn niz msn me eklenecektir..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl natalia brawoo 10 puan kazandın Bu kadar az mı İletini sıfırlardım ( kelebek'e ) Kral için ne yapsaam..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl aman efendim asıl ben mes'un ve bahtiyarım bilakis teveccuhunuz, bilgi alışverişi ve arkadaşlığınızı esgeçmek mumkunmu efendim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Feyk: Sahte minecim aman iyi ki bişey biliyon Sayın kelebek mesajınızı okudum ms'ut ve bahtiyar oldum efendim.. En kısa zamanda msn niz msn me eklenecektir.. elimden ne gelirse
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Bu kadar az mı İletini sıfırlardım ( kelebek'e ) Kral için ne yapsaam.. üzgünüm değerlendirme 10 üzerinden yapılmakta 11 verecek halim yok heralde
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl natalıa bana kahvaltı hazırlasana daha yapmadım Ablam bunu bulabildim anca yaa İdare et sen Afiet bal şeker olsun
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Ablam bunu bulabildim anca yaa İdare et sen Afiet bal şeker olsun sağol ya ne güzel görunuorlar,bıde buraya gelseler ekrandan çıkıp
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Arkadaşlar bana yapacağınız en güzel iyilik bana Sedat diye hitap etmenizdir.. Nereden karlx koyduk nickimizi uyuz oluyom ya.. Ama namımız yedi düvene böle yayıldı değiştirmek olmaz şimdi ))
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Arkadaşlar bana yapacağınız en güzel iyilik bana Sedat diye hitap etmenizdir.. Nereden karlx koyduk nickimizi uyuz oluyom ya.. Ama namımız yedi düvene böle yayıldı değiştirmek olmaz şimdi )) bundan sonra sedat deriz, tamam kralx abi
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Arkadaşlar bana yapacağınız en güzel iyilik bana Sedat diye hitap etmenizdir.. Nereden karlx koyduk nickimizi uyuz oluyom ya.. Ama namımız yedi düvene böle yayıldı değiştirmek olmaz şimdi )) tamam kral abi pardon sedat abi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.