Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl tansiyon işlerine büyük şehir belediyesi bakıyormuş Zehirleme işleri gibimi..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Falı geçin o işler şeytan işide benim tansiyonuma kim bakacak.. Moralim bozuldu başım ağrımaya başladı.. tansiyon ölçme makinesi var bende verem sana bak...
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ben bakarım kralx abimin tansiyonuna çekilin bakem falımda kötü şeyler söylemek yok mavi tura çıkarırım hepinisi
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl eksinin altına inmiş eyvahhhh durum iyi değil senin şimdi başında ağrıyordur
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl tamam ben yaparım efenim sonuçları 5 saat sonra alırsınız artık
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Hmm bu durumda ölmek daha hayırlı.. Dua etmezseniz diğer tarafta davacıyım..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ilk önce çay kırar ondan sonra fabrikaya götürüp işletip eve getiririm sonrada bi güzel demleyip önüne koyardım....
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Sedoş'uma ne yapsam az be..Kek yapayım mı.. OYYY Araya Erbay'la Naty girmiş.Sizde dileyin ne dilerseniz..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ilk önce çay kırar ondan sonra fabrikaya götürüp işletip eve getiririm sonrada bi güzel demleyip önüne koyardım.... zahmet etmeseydın bızım bakalda satılıyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.