Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl aa tatlım gelmış bende ıstıyorum ama turk kahvesı sedoşcumm benim güselimm , türk kahvesi tabiiki , çok sefiyom kısım senii
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl tamam maviş aplam olur aça hanı bıskuvı bı koş algel ya en küçük sensın
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bi şartla sen de bana yunus demeyi keseceksin ok Keseceksin değil son vereceksin desen daha nazik olacaktı.. Yunus demeye elbette son veririm.. Yunus dememizden kırıldığını düşünmedim.. Özür dilerim..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl hayy sağolasın bende özür dilerim sazan dediğim için... bi daha olmayacak
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl aça hanı bıskuvı bı koş algel ya en küçük sensın açaaa benim bisküvim çikolatalı olsunnn , kahveler hazır hadi koşunnn
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl açaaa benim bisküvim çikolatalı olsunnn , kahveler hazır hadi koşunnn bende bende geliyorummmm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kıslar falıma kim bakacakkkkkkkkk ben bakarım senin falına gıııı
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kıslar falıma kim bakacakkkkkkkkk aaaa sen iste yeter ki sedelina abla. senin için samsundan ablamı getiririm. fal baksın diye sana
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bakıyorum kahvenin kokusunu alanlar çoğalmış , buyrun bakalım kavganız bittiyse
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl tamam çevırdım hadı bak sedoş 3 vakte kadar yol var sana haaa birde hayırlı bir kısmetin var ona göre
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl tan abı sırayla bıse fal bakcek,cıdden bılıyor ha bana bakmıştı
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl benim falıma tan abim baksın,paula apla çikolatanı getirdim canımın içi çok saol , teşekkür ederim bitaneme , zahmet verdim yaw yumoşum dondurmayı yarın alıyım be olmazmı
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl benim falıma tan abim baksın,paula apla çikolatanı getirdim tamam aça bakarım tabi kardeşime ama daha soğumamış soğusun bakcam tabe bakıyom sıraya girin kıslar itişmeyin paula araya kaynama bakem sen
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Falı geçin o işler şeytan işide benim tansiyonuma kim bakacak.. Moralim bozuldu başım ağrımaya başladı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.