Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kimse çay yapmıycak anlaşılan ben bi çay robotu alıp geleyim o zaman??
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl peki lılac yanına da kek yap,kekden sonra bıraz çerez kap gell sonrada bulaşıkları yıka elin değmişken benım evıde temızleyıver çabukkk tembellerı sevmemmm,
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl rize çayı olsunda bişeye benzesin zehirlenmeyiz değilmi lilac
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Bırak yeşim robotu yaa.. Sizler neden varsınız bütün işleri robotlar yapacakta. )
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Bırak yeşim robotu yaa.. Sizler neden varsınız bütün işleri robotlar yapacakta. ) onlarda robot
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl rize çayı olsunda bişeye benzesin zehirlenmeyiz değilmi lilac Hiç bişi olmaz merak etmeyin siz haa kekiniz de hazır merak etmeyin bugün yapmıştım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kıslarrr bıze robot dıyorlar nerdesınızz.burnuma savaş kokusu gelıyor.nerde tırnaklarım ya
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl siz bize şimdi robot müamelesi mi yapıyorsunuz??? bize ayarlanıpta kurulan bişeye benzettiniz yaaa alacağınız olsun!!!!!
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kıslarrr bıze robot dıyorlar nerdesınızz.burnuma savaş kokusu gelıyor.nerde tırnaklarım ya beni cırmalamıştın ya bende kalmış
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kralx yaw kardeş bunlar şimcik bizi cırmalarlar vala 10/9 a uyalım kaçalım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Siz ayarlanıpta kurulanlardan değilsini estafurllah.. Siz tam otomatik honda marka süper robotsunuz..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl beni cırmalamıştın ya bende kalmış sedelina ablacım takma tırnak mı kullanıon yaw???
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Kim kimi cırmalıyo hey gidi heyy.. Gelin hadi.. Bi fururum bak.. )
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Hişşş tanvakti la annen çağırıyo bıraksın gelsin kızları diyo.. Teyzenlere oturmaya gidecekmişsiniz.. :)
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl evettt şimdi çine gıdıyorum ve kendımı karate yaparken hayal edıyorummm hayttt huyttttttttttt bu yeşim için:pattt bu aça için:küttt buda benım için:danggggggggggg buda istek ısteyen seyırcılerımıs için:yar saçların lüle lüleeee
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl krakx biz teyzem gillerdeyiz senin annende dayın gillere gidecekmişsiniz seni çağırdı yolla eve dedi
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl -------------------- Çin'de kanat çırpan bir kelebek;Kanada'da kasırgaya neden olabilir.. İnsanların hayatında kelebek etkisi yaratabilirsiniz.O nedenle vicdanlı olun..!!! ------------------- çok garip
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.