Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl senin için , bir iskender bir bardak ayran ve bir porsiyon baklava yerim, bak sadece senin için başkası için yapmam...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl sevgilim yeşil eriğim benim ben içine hapsolmuş çekirdeğim senin hapiste günler ağır geçer diyorlar olsun bee ben vazgeçtim hürriyetimden yeterki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime kaldır öpülesi alnını ve bak bana gördün mü gülüm birtek gözlerim değişmedi yine birtek gözlerim açılır açılr gözleri gülümün içlerinde yeşil çam ağaçları uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle feriğim fidanım feryadım hey benim zizil parmak memleket gözlüm geceler hep peşinden koşar göğsüme takıp yönümü buldum kak verdin onur verdin yetmezmi deli fişeğim feriğim fidanım feryadım hey benim zizil parmak memleket gözlüm benim en büyük kudretim senin sahiden şehrinde olduğunu bilmek hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine kaldır öpülesi alnını ve bak bana yoroz değil kararan yüzümde ışığından ayrılmanın kederi birazda işte geldik gidiyoruzun hüznü var ama gördün mü gülüm birtek gözlerim değişmedi yine birtek gözlerim Volkan Konak
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl ablaa bı tavşan kanı çay kapıp geleyımmııı senin için yarınkii sınavıma çalışmam;hatta sınava girmem bilee.... (bende kaytarcak yer arıyorumm )
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl senin için yarınkii sınavıma çalışmam;hatta sınava girmem bilee.... (bende kaytarcak yer arıyorumm ) ii bende senın yerıne sınava gırerdım,çok benzıosya malumm
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl ayyy hepbirlikte kahvaltııı , çok güsel yaaaa saymanım bana uçurtma alsanaa
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bunlar bana beleşçi diyo sayman abicim yaaa bende sade bir kahve yapam abime
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl ayyy hepbirlikte kahvaltııı , çok güsel yaaaa saymanım bana uçurtma alsanaa bunlar bana beleşçi diyo sayman abicim yaaa bende sade bir kahve yapam abime yok daa neler...içmiş kadar olduk eline sağlık.. yaaaa ne tatlı olurdu valla uçurtma uçurtmak gerçi bu saatte olmaz öğleden sonra ben sana gendi ellerimle yaparım merak etme
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Yazar kankim elin deymişken bana şekerli yapıver Tabe kankim yanında da kezzap istermisin
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Tabe kankim yanında da kezzap istermisin yok kankim kezzapsıs olsun benim ki olmassa şeker de koyma sana sahmet olmasın ne isterse tatile gönderiyim hava sıcak dinlensin di mi? gidiyo saten
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ne isterse tatile gönderiyim hava sıcak dinlensin di mi? Saol canım ben bu akşam Antalyaya doğru yola çıkıyorum zaten kısmet olursa
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Saol canım ben bu akşam Antalyaya doğru yola çıkıyorum zaten kısmet olursa gıss canımmm,seninle gelebilirim ben
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Yazar yok kankim kezzapsıs olsun benim ki , olmassa şeker de koyma sana sahmet olmasın gidiyo saten Şekerr kankim benim şekersiz olurmu hiç üsülme kısss kankim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.