Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl yaptığı güzellik maskesini başında paralardım sonra onu saunaya sokup kapkara olana kadar çıkarmazdım bu da çok mu acımasız oldu nee
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl bana onu yaptılar zaten vallaha tutturamadın,ayrıca hiç acımıyo akapunktur ben son söylediklerimde ısrarlıyım
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Yoo az bile ona Senin için soğuk bişiler getiriyim Aça yanarken izle onu
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Sensin cani Beni asunada karartan sen diilmisin Yakıcam işte yakıcam tutmayın
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl kim yakmış seni bee ben biraz rengini değiştirdim o kadar ayrıca cani falan değilim ece abalaya sor yani
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl nataliaya sınav için dua ederdim ( sınava girecektin yanlış hatırlamıyorsam değil mi ? )
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl bu satte bakkala gider dondurma alırdım dicem;ama bakkal amcamda saat 10 dadükkanı kapatıyor valla.........
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl allah muhabbetinizi artırsın.....bende bol bol dua ederim......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.