Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl teşekkürler mıneu Allah seni tez zaman da düğünün olsun gece yağmurum yine bugün sinirlisin hayırdır
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yok benim canım kardeşimin canını sıkmış birileri ben anlarım..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar kız kulesinde akşam çayına Ayyy züpper olar gece yağmurum yine bugün sinirlisin hayırdır Evet çok wasabiyim sakinleşemiyom Yok benim canım kardeşimin canını sıkmış birileri ben anlarım.. Eweettttt
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar sakinleştirmek için derdine ortak olabilirim Saolasın Sen sıkma canını ben onları ta yaparım.. Hadi yaa su tabancasıylamı yapcan AÇAyı bulun banaaaaa
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Zaten ben değil sen yoracan kafanı bide ben yapayım demi herşeyi
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yordum kafamı ama hala bişey bulamadım.. Senin canını sıkmalarına isin vermem ben..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar kankimin canını sıkanların kafasını yararım Ah canım benim kzıgınken rahatlasın diye bir dediğini iki etmezdim Yordum kafamı ama hala bişey bulamadım.. Senin canını sıkmalarına isin vermem ben.. Yorma fasla kafanı sakinleştim gibim oldum
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Sevindim.. ece ablam yalnıs sevinmesin die bende sevinirdim Siz yormayın kendinisi ben sevinirim sizin yerinise
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bende bir şeyler yapayım mı diyeceğim ama ne yapabileceğimi bilmiyorum derim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl cerenimoooo canem sana yazmadım ben onu yaa yağmur ablama yazmıştım senin için resim galerine resim stoğu yapabilirim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Mineu için bir çocuk yapardım... ne iyi olur cerenimoooo canem sana yazmadım ben onu yaa yağmur ablama yazmıştım senin için resim galerine resim stoğu yapabilirim aça bi şeye ihtiyacın var mı canım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.