Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl pardon sana mı vercem ikisinide kendim için istemiştim ama olsun ece ablaaaaa,kavın 3 oldu
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yok vermes o.. ben sana ayrı hazırlarım merak etme tatlım.. tamam aplacım aça senin için aplamın sana hasırladığı kavınları servis yapabilirim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bak yaa niye vermiyim çok fenasın açacım bisden biri oldun gerçi çoktan olmuştun ama bunu kutlayabilirim kardeşim için yapılması ne gerekiyorsa yapardım saolasın abicim bende elimden geleni yaparım Ya bu yağmurum nerde benim.. yemekten kalkamadı ablacım
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl yeni görüşmek nasip olan bir üyeye önce bir merhaba diyebilirim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ece ablaaaaa,kavın 3 oldu Ben yokmuşum gibi davranın bosmayın rahatınısı Ya bu yağmurum nerde benim.. Napcan göresinis mi geldi yemekten kalkamadı ablacım Kankim 52. maddeyi ve rol dağılımını unuttun sanırım Obur kıs bu ya.. yeme o kadar yas geldi olmaski.. Apla zaten otçul bir yaşam sürüyorum dellerndirme beni salata yemekten içim dışıma çıkmış zaten
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Ben yokmuşum gibi davranın bosmayın rahatınısı Napcan göresinis mi geldi Kankim 52. maddeyi ve rol dağılımını unuttun sanırım Apla zaten otçul bir yaşam sürüyorum dellerndirme beni salata yemekten içim dışıma çıkmış zaten Yok tatlım sanad kavın ayırdık tabe.. ama focal gelip hepsini yedi ben napim.. Efet göresim geldi olamasmı Bu arada hala tehditkar tavırların devam ediyor farkında değilis sanma.. Otçul bir yaşam demek ah canım benim.. napalım zamanında yemeseymişin o kadar çok.. şimdi ye salatalarıda aklın başına gelsin.. canım benim yaaaa..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Kankim 52. maddeyi ve rol dağılımını unuttun sanırım yoooo unutmadım ablacım senin için dondurmalı pasta alıyım mı
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl yoooo unutmadım ablacım senin için dondurmalı pasta alıyım mı Dondurmaya bayılırım... alsana..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Efet göresim geldi olamasmı Bu arada hala tehditkar tavırların devam ediyor farkında değilis sanma.. Otçul bir yaşam demek ah canım benim..napalım zamanında yemeseymişin o kadar çok.. şimdi ye salatalarıda aklın başına gelsin.. canım benim yaaaa.. Olamas efendim Farkında olsan kaç yasar haaaaa Ben sağlıklı bir yaşam için yiyom o salatatları Söyle söyle ondan sonrada canım yaaa de oh ne ala yoooo unutmadım ablacım senin için dondurmalı pasta alıyım mı O dondurmaları kafanısdan aşağı boca ederim heyttttttt noluyo lennn burda
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ben de isterim ... tamam sanada alcam Dondurmaya bayılırım... alsana.. bayılma ablacım alıcam O dondurmaları kafanısdan aşağı boca ederim heyttttttt noluyo lennn burda dondurma yiyos
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Kısın içinden gelmiş ne bağırıyon.. Onun içini dışına getirim ben benden habersiz kimselere dondurma helede pastalımıdır nedir işte ondan alamassss Banane yaaa ne alırsa alsın hey allahım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.