Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar yağmurum senin için çardak yaptım , okumadınmı ? hadi gelin 5 çayına okumadım tatlım Çardağı madem bana yaptın bana sormadan 5 çayı partisi niye veriyon hııı Çayların yanına mozaik pasta yapayım mı
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Çayların yanına mozaik pasta yapayım mı Evet evet zaten açııım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl sürpriz partiydi o beee , ama baktımki okumadın , açıklamak zorunda kaldım , alla allaaa yap tabiide üstünde çikalata parçacıklarıda olsunn
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Evet evet zaten açııım yap tabiide üstünde çikalata parçacıklarıda olsunn Varsa başka bi isteğiniz hiç çekinmeyin su böreğide yapam mı aysumum
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ayyyyy vallllllaaaaa önce su böreği yapmasını öğrenmesini, sonrada yapmasını isterdim
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ayyyyy vallllllaaaaa önce su böreği yapmasını öğrenmesini, sonrada yapmasını isterdim kısım ben su böreği yapmasını biliyom ki hemde çok güsel yaparam
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Bende sana çok güzel bir güveç yaparım hemde güveç tenceresinde
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ablacım en geç 7 gibi olurum ok hadi şimdilik ii akşamlar
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Ablacım en geç 7 gibi olurum ok hadi şimdilik ii akşamlar Tamam tatlım eğer msnde değilsem teli çaldır ben girerim..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ben senden bir kap dondurma istiyorum nütfennn dondurma bende çok severim.. Obur ne olcek kırma kısın kalbini beeee..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Olduuuuuuu göslerim dolduuuuuuuuuuu okiş ablacım see you
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Al kısss istediğin dordurma olsun bak yine benden fayda var kıymetimi bil
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl aça şu üsteki dondurmadan bana da bir külah alırsan san minnettar olurum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.