Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl canımm yavrusuuu , sıcacık yuva yaparım ben sana yaw ( aysum ) yağmurumada çardak yaparım ben be ; kıslar toplanırıs altında
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Susssaaanızaaaa birassssssssss konsantre olmaya çalışıyom burda mail göndermeye mi konsantre oluyorsun paulaya sarılabilirim
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ne yabalirdim diye düşündüm durdum ve aklıma ne gelse iyi sennle gonadola binebilirdiim
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Kısım ne yasacağıma konsantre oluyom ama senin gibi cani kılıklı hemşireler bunu anlamas tabe
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl senin için bir şeyler yapmaktan yorulmadım senin için yorulmam da
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl istediğn şiir olsun destan olsun da gelsin elin sıcak sudan soğuk suya hiç değmesin bak bu şiirde benden san hediye olsun ister oku ister okuma ama bilki senin için
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Karnım acıktı benim hadi gözlemeciye gidelim canım gözleme ayran çektii.. bu topicle ne alakası var diye sorarsanız: manidar bizim için ısmarlar değil mi
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar istediğn şiir olsun destan olsun da gelsin elin sıcak sudan soğuk suya hiç değmesin bak bu şiirde benden san hediye olsun ister oku ister okuma ama bilki senin için tşk ederim Karnım acıktı benim hadi gözlemeciye gidelim canım gözleme ayran çektii.. bu topicle ne alakası var diye sorarsanız: manidar bizim için ısmarlar değil mi gel gıssss ben ısmarlıyam sana
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl sen istedin de ısmarlamadım mı senin hiç bir dediğini iki ettim mi hadi kalk gdelim nereye dilersen bakalım keyfimize eğlenelim gönülden
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl gel gıssss ben ısmarlıyam sana teşekkür ederim gecem ya karnım çok acıktı valla sen istedin de ısmarlamadım mı senin hiç bir dediğini iki ettim mi hadi kalk gdelim nereye dilersen bakalım keyfimize eğlenelim gönülden Sana da teşekkür ederim manidar
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl amnım aman gözlemenin lafı mı olur dualarım senden hiç eksik mi olur çekinme söyle bak kızarım ne olur canın çekerse bilki dilediğin olur
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Hafif hafif deliriyorum galiba gözlerimin önünde gözlemeler ayranlar uçuşuyor
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Git kafanı dufara vur salla salla bi daha vur görüntü netleşir o zaman
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Git kafanı dufara vur salla salla bi daha vur görüntü netleşir o zaman Buna çok güldüm yaaa
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl senin canın sağolsun senin için sek sek de oynarım başkası için sek sek oynayanıda ılk duyuyom garii
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl yağmurum senin için çardak yaptım , okumadınmı ? hadi gelin 5 çayına
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.