Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ilk defa bende kankime katılıcam maalesef ablacım Tut kıs aplamın ellerinden bende saçlarına yapışam ilk defa mı
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl ilk defa bende kankime katılıcam maalesef ablacım Biri bana ne olduğunu anlatırsa çok memnun olucam..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Al işte bu kıs böyle..Peki anlatmayın napim.. anlatırıs ablacım Öğrenmesini sağlardım.. bilmediğin bişeyi nası öğretcen görev bitti herhalde eve geldiğine göre
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar anlatırıs ablacım Var ya Bu yaşlı ece aplamla senin için hiç bişey yapmayı düşünmüyorum aha da işte buraya yasıom
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Var ya Bu yaşlı ece aplamla senin için hiç bişey yapmayı düşünmüyorum aha da işte buraya yasıom bu son verdiğin karardan caymamanı sağlardım
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Aman sankim şimdiye kadar bir hayır geldide senden bundan sonra gelicek.. (ya varya tırsa tırsa yazıyorum bunları yoksa bu kıs bize neler yapar neler )
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bu son verdiğin karardan caymamanı sağlardım Bende senin saçını başını yolarım kankim Aman sankim şimdiye kadar bir hayır geldide senden bundan sonra gelicek.. (ya varya tırsa tırsa yazıyorum bunları yoksa bu kıs bize neler yapar neler ) Senin o dilini koparır, kurutur sonrada kerata diye kullanırım haberin olsun
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Aman sankim şimdiye kadar bir hayır geldide senden bundan sonra gelicek.. (ya varya tırsa tırsa yazıyorum bunları yoksa bu kıs bize neler yapar neler ) korkma ablacım, ben varım arkanda
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar korkma ablacım, ben varım arkanda Sen önce kendini koru
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Bende senin saçını başını yolarım kankim Senin o dilini koparır, kurutur sonrada kerata diye kullanırım haberin olsun Ey güzel Allahım bu kıza azıcık ya azıcık akıl fikir ver.. korkma ablacım, ben varım arkanda Tamam canım..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ey güzel Allahım bu kıza azıcık ya azıcık akıl fikir ver.. Tamam canım.. Sanki kendinde çok varda ne umuyon bacından bacın ölüyoo acından
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ben su böreği severim.. bende çok güzel yaparam Çok yağlı olmaz mı yaw..Sezar salata yapayım.. ver geri börekleri çabuk
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl ben senin için karşıdaki pizzacının telefon numarasını alırdım.........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.