Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar krıldı bak şimdi benim kalbim ne zaman sana hesap ödttim senin canın sağolsun yağmurum hesapları bulaşık yıkarda öderim Yok bulaşıkları kankim yıkasın Paris turu ayarlayabilirim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl bulaşık eldiveni alırdım (manidara) kankiimmmmm bak bugün ne çok dedim bu lafı dimi kankim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl güzellerin adı var eğlencenin tadı var her hesabın elbet bir bedeli var öderim eve dönünce ben uzanır yatarım sizlerden de güzel hizmet beklerim senin için bana güzel bir kahve yapma cezası keserdim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bulaşık eldiveni alırdım (manidara) kankiimmmmm bak bugün ne çok dedim bu lafı dimi kankim Bu da beni ne kadar çok sevdiğini gösterir kankim güzellerin adı var eğlencenin tadı var her hesabın elbet bir bedeli var öderim eve dönünce ben uzanır yatarım sizlerden de güzel hizmet beklerim senin için bana güzel bir kahve yapma cezası keserdim Kahve olar
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl kahvenin tadına hizmetin güzelliğine hayran oldum mıneu bana bakmana ne güzel omuş ellerine sağlık ama lavaboya koşmam lazım hayrola
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl gösterdiğin yerde bir durum dur bu işte bi folum var sen bu oyunu oynamadan bana diyecek bir iki sözüm var kahvenin nasıl yapılacağını öğretebilirim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl kahvenin tadına hizmetin güzelliğine hayran oldum mıneu bana bakmana ne güzel omuş ellerine sağlık ama lavaboya koşmam lazım hayrola kahveleri kankim yapmıştı manidarcım hiç bana bakma , yine şeker yerine tuz atmıştır kesin Sana patlıcan tatlısı yapabilirim yaptığın patlıcan tatlısından sana ikram edebilirim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl O saman yaparım hepsini de sana yediririm yanına da mandalina turşusu
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl aysumdan afiyetle yenecek yemekler mıneu nun elinden kahveler gelir tatlıyı da elbet yağmurum yapar. Eh bize de bunun tadını çıkarmak düşer
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Sen de hazıra konuyon hemencik kak bisi kır restorantına götür (pahalı olsun ama )
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ben hiç bişey yapmamammm bakmayın bana öyleeee Size kabus yaşatabilirim ne dersiniz
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl aysum neden sonradan geliyorsun hep şimdi gezdik degeldik oralardan hep sakın bimemezlikten gelme aman ha bak fırsat kolluor yağmur üzerimize yağmaya gece yağmuru kim kızdırdı seni yine niye bu şimşekler çakıyor kütküt diye
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Manidar ne yapayım şimdi gelebildik iştee .... Gecem olur mu öyle herkes bi işin ucundan tutacak Ama kabus da olabilir (zevkli olur haa )
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl bir değil bin olsa dileklerin senin sen sırala korkma yaparım bilirsin ama bu forumda sen formunu koru üzme senin yollarını gözleyenlerini
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl bir değil bin olsa dileklerin senin sen sırala korkma yaparım bilirsin ama bu forumda sen formunu koru üzme senin yollarını gözleyenlerini şiir kitabına sponsor bulurdum
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar şiir kitabına sponsor bulurdum ihaleye fesat karıştırırdım
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl ihaleye fesat karıştırırdım seni ve adamlarını ihalenin yapıldığı mahalleye aldırmazdım
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar mahalleler arası uçak seferimi başlamış yani Kanki hayal gücüne bir tokat atabilirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.