Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yazar sanki senden bişey isteyen oldu da.... yağmura ne isterse yaparım.... Canın sağlığı yüreği güzel arkadaşım yağmur bak herşeyı ıste fırsat bu fırsat Dur sakin ol,panik yapma gıss
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl 3 vakte kadar evlenmen iç.in dua ederdım evde galcan yoksa ben gibii
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yazar 3 vakte kadar evlenmen iç.in dua ederdım evde galcan yoksa ben gibii yok gıss bacım dilek hakkını kendin için kullan benim daha yaşım küçük
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yazar sevdiğine kavuşasın...(necati) Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Sana güsel bi mıhlama yapam Erbay kardeşim
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl yok gıss bacım dilek hakkını kendin için kullan benim daha yaşım küçük olsun şimdiden dilek tutayımda anca olur zaten
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl olsun şimdiden dilek tutayımda anca olur zaten sedoş senin için bişiler yapmak isterdim ama inan hiç vaktim yok
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl G ül dökerdim yollarına senin U nutamazdım seni bir an L eylekler misali uçup gelsen L eblerinden bir buse alsam L eblerine kanamazdım ben
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl ahh manidar ahhh senin için bir yayın evi açıp kitabını saadece %20 komisyonla basardım
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl yazamam yayın evlerine yazarım ancak yarenlere sen sevgili nedir bilir misin yazdırır böyle dize dize
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl erbay fearlesde hemşerımı hey alttakı .çabuk bana kahvaltı hazırlaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.