Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl o şewkerlerden istedigin kadar veririm.ama bana mini mini bir kuşu söylersen
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl o şewkerlerden istedigin kadar veririm.ama bana mini mini bir kuşu söylersen olaaarrrr söylerim ama önce şekerleri görelim
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Gözüne dizine durmasın emi Az mı yemek resmi gönderdim sana Nankör hıh
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl senini için güzel dedikodularım var...ama sölemicem çatla emiii....
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yaptım ben kahvaltımı Sen eve geldin demi yemek yemeye Yemek hazırlayım hadi sana
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl yaaavvv işte böyle çekirgem... hadi bi yemek yapta yiyek hafif bişeyler olsun....
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl karnım çok aç bulaşık falan bırakmam yerim hepsini.... eline sağlık çekirgem....
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl karnım çok aç bulaşık falan bırakmam yerim hepsini.... eline sağlık çekirgem.... Peki madem,afiyet olsun.Ama ayran yok sofrada..Al bu da benden..
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl uyy canım benim; bende seni istemeye gelenlere seni vermezdimmm.........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.