Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl sana bir kola ısmarlar pasta ikram ederdim dertlerini saysan tek tek bıkmadan dinlerdim ama şimdi yoksun forumda nasılsa diyerek güzel rüyalar görmen için dualar ederdim
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bir torba kuruyemiş alır,kapısını çalardım.sonrada bitirene kadar muhabbet ederdik Yanında colada getirirsen açarım kapıyı
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar seni polatin kollarindan kurtarirdim bogacak herif seni ya havasizliktan gidecen Sana kim dedi beni Polatın kollarından kurtar diye
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl senin için bişey yapardım su polatın agzını kapatırdım.haaaaaa
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Herkes niye polata takıyo anlamadım yaw Aplana slm söyle benden
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Herkes niye polata takıyo anlamadım yaw Aplana slm söyle benden tamam ben bundan sonra takmıyacam ona.olur slm söylerim canım
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl ilk defa ii bişey yapcan yani kankim seni düşündüğümden değil kankim kendimi düşündüğüm için bağlıyorum sizi sana sirvananın kimin kardeşi olduğunu söylemen için ısrar edebilirim
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl bende o hatıra defterinin kalbin kadar temiz sayfayı bana ayırdıgın için teşekkür eden yazısı olurdum
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl tabe yanılmıyosun ben sedelinanın annesiyim teyzecim hoşgeldin der ve ellerinden öpebilirim
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yüreği bahar kokan anne yapardım...(Anneciğim ) sayende bahar kokan anne oldugum için(bende hiç anne olamıyacam diye çok üzülüyordum)bende sana peynir alırdım ve onu koklamanı degil yemenide saglardım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.