Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl ay çok saol zaten senin alışverişini yapıyorum ben bee alışveriş falan yapmazdım evini dağıtırdım toplasında aklı başına gelsin
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl bende içecekleri ısmarlayıp seni masraftan kurtarırım bu iyiliğimi de unutma ama
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl düğününe pasta yapardım... nihaktan sonra yemekleri ısmarlardım bende içecekleri ısmarlayıp seni masraftan kurtarırım bu iyiliğimi de unutma ama yaa niye zahmet ettinis çok saolun valla bende sise istemem derdim ama yan cebimi gösterirdim
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl istemiyorsan yapmayız derdim bende,yan cebini de görmezden gelirdim
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl bana lahmacun ısmarlaması için çin işkencesine maruz bırakabilirim açlıktan gözüm bişeyi görmezde kusura bakma yani tan
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar niye ki asenanın cansıs makenini mi getirdiler , kaçırmışım onları demek ki Evettttt huysuz mankeni ikiye böldü üstelik
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl izlemedim kankim o bölümleri kankim çok canım sıkıldı yaaaaa hiç yazasım gelmiyo
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Aynen kankim, çok kötü oldum...Benimde içimden hiç yasmak gelmiyo
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl O bebeğe ne olmuş öyle içine şeytan mı kaçmış ne ? Düzeltmeye çalışırdım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.