Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar neler oluyor necati benim bee sardumyam sen sonradan geldin,yağmır apla çok sonradan geldi zatenn muah muah can necati gözleri ceyaln necati men sene gurban necati rahat bırakın bizi necati'ynen bir taş attım havaya düştü mahpushanaya necatiyi kandırdım bir şişe lavantaya allaam ne kötüyüm ya yaşasın kötülük Cık cık yasık Necati den slm getirmişem Bırak bunları kendi haline Yağmurum diyoo
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl necati arada yuvarlanıp gider oldu biraz rahat bırakalım adamı karizması gitti valla
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl necati arada yuvarlanıp gider oldu biraz rahat bırakalım adamı karizması gitti valla kesinlikle katılıyorum :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ben sizin olduğunuz hiç bişeye aktılmıyorum Rahat bırakın bisi yaw
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl asıl sen bisi rahat bırak,saçını başını yolmak istemiyorum nütfen :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Ben sizin olduğunuz hiç bişeye aktılmıyorum Rahat bırakın bisi yaw aktılmak ne demek kankim ben sise dedim demi kankim ''gelmeyin kardak adalarından bi süre orda kalın'' die
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl ben pirzola istiyorum,etleri alıyım da sen mangalda yapıver bi zahmet
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl yaw ben hasta vew yaşlı bi kadınım bana bişe yaptırmayın.öhööö öhööö
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl yapmıycam işte önce pirzolalarımın resmini görmek isterem şurda hadi bakalım hareket birasss
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yine duygu sömürüsüüü yürüüü git odunları topla gel öle beleşe yemek yok
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.