Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl tamamen yanlışlıkla öylemi tamamen yanlışlıkla düğününda sahneye artoyu çıkarabilirim :w00t: :w00t bu da çok mu acımasız oldu
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Acımasılık senin ruhunda vae bebişim ( Buhran abi gibi oldu as biras idare et gayrı ) Artoyla sana akşam yemeği ayarlayabilirim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bende polatı senden çalabilirim :w00t: üstelikkkkkkk ; deniz akkaya ile akşam yemeğine gönderirim saçını başını yol
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Boynuz kulağı çoktan geçmiş kankimmmmm :lol: efet kankim bayağı iddaalı
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Kör testereyle doğrarım gıss seni aça :w00t: Yaparım kankim ii bilir :lol:
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bilirim testereni bileğileye bilirim sana zorluk olmasın die kankim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Saol kankim ellerin dert görmez inşallah Çünkü sırada da sen varsın
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bilirim testereni bileğileye bilirim sana zorluk olmasın die kankim Ya herkes sana bi düğün hediyesi vermiş..Ben de düğünün de ücretsiz çalarım..
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl allam bu ne ses kaçınnnnnnnnnnnnnn senin için polatı terkedebilirim bu da benim sana son kıyağım haberin olsun
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl nereye kaçtınız yawww size şarkı söylecedim. allaallaaaaaaaaa neyse bende kendime söyleyim bari... altın dişli hayriye fıldır fıldır yüriye...
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl cani ömri çüriye gel beriye beriye... çok severim bu türküyü ben kalıp seni dinlemek isterim şekerim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl hadi yenisini döyleyelim tokattanmı geliyonda kız sen almuslumusun..
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar senin için polatı terkedebilirim bu da benim sana son kıyağım haberin olsun Ay ne kadar mutlu oldum bilemezsin nereye kaçtınız yawww size şarkı söylecedim. allaallaaaaaaaaa neyse bende kendime söyleyim bari... altın dişli hayriye fıldır fıldır yüriye... cani ömri çüriye gel beriye beriye... çok severim bu türküyü ben kalıp seni dinlemek isterim şekerim Ömrün çürümeye aça hemen satışa getirdin bisi
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl ben seni alacağımda söyle namuslumun? buda güseel türkü sardunyacığım... ama ben türküyü çok sevdiğim için sardunyaya eşlik ettim.sisde gelin çok eğlenceli oluyooor
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl amann esmerim biçim biçim ölürüm "necati" için geceyağmuru bana düşmandır necatiyi sevdiğim için
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Ya herkes sana bi düğün hediyesi vermiş..Ben de düğünün de ücretsiz çalarım.. yemin et Düğün salonunu boşaltın , herkes canını kurtarsın düğünde bari uslu dur kankim nereye kaçtınız yawww size şarkı söylecedim. allaallaaaaaaaaa neyse bende kendime söyleyim bari... altın dişli hayriye fıldır fıldır yüriye... ağzına sağlık sardunyam
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar amann esmerim biçim biçim ölürüm "necati" için geceyağmuru bana düşmandır necatiyi sevdiğim için Hele loy loy kibar yarim esmeri loyyy Hele loyy loyyy YAĞMURUM yarim loyyy ( necatiden dinledinis )
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl neler oluyor necati benim bee sardumyam sen sonradan geldin,yağmır apla çok sonradan geldi zatenn muah muah can necati gözleri ceyaln necati men sene gurban necati :w00t: rahat bırakın bizi necati'ynen
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bir taş attım havaya düştü mahpushanaya necatiyi kandırdım bir şişe lavantaya allaam ne kötüyüm ya yaşasın kötülük
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl aman aman necati gözleri yaşlı necati sen beni alda kurtul bu yanındakilerden necati necati benim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.