Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl öylemiiiiiii kusura bakma rahatsız ettik 40 yılın başında bişey istedik, onu da yapmadın focal ondan sonrada bişey istemiyo ki dersin focal bey insan bi cevap yazmaya tenezül ederdi
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl focal bey insan bi cevap yazmaya tenezül ederdi kusura bakma çiçeğim görmedim benim işim olmadığı için öyle söyledim yeter ki sen iste o işede başlarım senin istediğin fıyatada alırım
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl kusura bakma çiçeğim görmedim benim işim olmadığı için öyle söyledim yeter ki sen iste o işede başlarım senin istediğin fıyatada alırım bi daha olmasın yok canım sen yapmıyosan bile öğrenebilirsin diye sormuştum ya da şöyle de yapabiliriz 55 ytl den alabilirsin mesela
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl pazarlığı dıştan yapardım. sana çok güzel olduğunu çiçek kimin olduğunu söylerdim.
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Bir daha söylede kankimde duysun Sana sarı lalaer alırdım çiçek pasarında
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl sana çok güzel olduğunu çiçek kimin olduğunu söylerdim. Bir daha söylede kankimde duysun
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Sinir depolamışsınız sevgili kankim Isırırım ben seni o yanaklarını
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Aslında BEŞİKTAŞ'lılığın sana daha çok yakışacağını alacağım formayla gösterirdim
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ceyızıne koyması ıcın fıncan alırdım Sonrada kendini kahve içmeye davet ettirecen demi Enişte kıskanç sıkar topuklarına ona göre Aman istemem beşiktaş meşiktaş forması saol
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl sana kestaneli iç pilav yapardım selam sardunyam seni eski avatarına kavuştururdum
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl O ağlayan çocuğu güldürürdüm,yazık ona ya.. O resmin beni yansıttığını biilmeden ... gözyaşını silerdim
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl baş koyduğu yolda yanında olmakisterdim selam sardunyam seni eski avatarına kavuştururdum artos yanımda olduğun için teşekkür ederdim... paulam eski avatarın ünü beni aştı o bakımdan biraz ayrı kalalım hatunla... size sarıyerde balık ısmarlardım
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl artos yanımda olduğun için teşekkür ederdim... paulam eski avatarın ünü beni aştı o bakımdan biraz ayrı kalalım hatunla... size sarıyerde balık ısmarlardım Allah derim ve uçarak gelirimm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.