Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl bende seni hamsiye çevirirdim... forumları karıştırdık sedelina ama beni sen yanılttın...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ohoo bana ihtiyacın varmı hala yav... Çok çekingen naparsın
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl bende seni hamsiye çevirirdim... forumları karıştırdık sedelina ama beni sen yanılttın... bende seni tavaya çevirirdim.ya senın yüzünden forumları karıştırıorum
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar necatiyle yemeğe gitmenizi sağlardım İşte gerçek kanki böyle olur
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hain kankısını daha hain yapardım Gısss kankim sedelinanı bi tansiyonunu ölç yasıktır kısa
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl İşte hain kanki böyle olur sen varken kankim bana hainlik düşmez Gısss kankim sedelinanı bi tansiyonunu ölç yasıktır kısa ölçttürmüyo napim ne hali varsa görsün
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl sen varken kankim bana hainlik düşmez ölçttürmüyo napim ne hali varsa görsün
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar sen varken kankim bana hainlik düşmez ölçttürmüyo napim ne hali varsa görsün seni 3-5 nöbetine verecem gör hainlik nasıl olur kankim bırak o zaman ne hali varsa görsün
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl hem ölçtürme hem de üzülüyo numaraları yap hayret bişi seni 3-5 nöbetine verecem gör hainlik nasıl olur kankim yaparsın kankim, senden herşey beklerim aptal aşık için avatar bulurum
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar yaparsın kankim, senden herşey beklerim Ben hainim ama sen benden daha hainsin mi demek istedin kankim yoksam başka bişey mi demek istedin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.