Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Niye ben esir oluyom yaa sen esir ol bende gardiyan olam
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Devran döndü demek esaret hakkımı kullanmak için duygusal baskı yapabilirem
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Olmaz ben senarist+yönetmen olacam Bi kahve yapam uykun açılsın
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Şantaj ve ben hiç üstüme alınmıyorum Gözleme yapayım ( canım çekti napim )
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Nerden geldiyse aklıma canım çekti neyse şimdilik ben iyi geceler diyeyim sana
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Yaptım masanın üserinde yanında çayda var uykum geldi hadi iyi geceler
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl senin için 4 porsiyon gözleme alıp ev adresine gönderebilirim,yanında çay ohhhh afiyet olsun
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Saol talım benim bi türlü yemek nasip olmadı zaten gözlemeyi Çukulatalı krep yapardım sana bak çok güsel yaparım ona göre ya bu arda yukarda benim iletilerim arasındaki iletilere ne olmuş kendi kendime konuşup durmuş olmuşum ( kankim sakın o benzetmeyi yapma reca ederim )
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Saol talım benim , bi türlü yemek nasip olmadı zaten gözlemeyi Çukulatalı krep yapardım sana bak çok güsel yaparım ona göre ya bu arda yukarda benim iletilerim arasındaki iletilere ne olmuş kendi kendime konuşup durmuş olmuşum ( kankim sakın o benzetmeyi yapma reca ederim ) kankim hangi benzetmeyi kimle konuşuyodun ki kankim orda admin şutlamış anlaşılan
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Evet erkan05 vardı...fakat şutlanacak bir ileti yoktu Neyse
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl düşüncelerinin herzaman arkasında durması için ona destek olurdum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.