Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar gece yağmuruuuu sanırım doğum günün şarkı söylerdim happy birthday to you!!!!! yarınmış ama olsun yarın yokum ben tşk ederim canım saol
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl yemek muhabbetini bırak diyene bak sen bende helva getirem barii; üstüne tatlı ii gider bu arada bizim helvacı taurus nerde kızz??
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar iyiki necatiyi sakatladık haa yapmadığını bırakmadın... Tabe Nasıl dikkat etmezsin sen Dur o zaman bende seni sakatlayım
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ben sade baklava alsam olmaz mı?? tabakta kırıldı tühh napcaz şimdii üff hala beraberiz zaten; bi gol daha atamadık
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl o zaman necatiye kim bakacak bende kalıyo bilmiyomusun bende sakatlanırsam bizi kim bakcak acı bana...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar o zaman necatiye kim bakacak bende kalıyo bilmiyomusun bende sakatlanırsam bizi kim bakcak acı bana... Sen adresi versene Necati için Sen başının çaresine bak
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl sana bizim adres diye güllü erhan'ın adresini veriyim de gör..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl sana soğuk bir bardak su ikram edebilirim, bu sıcak yaz günleri başlangıcında iyi olur sanırım...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl sana son model bir cep telefonu alırdım. neden bilmiyorum ama içimden geldi...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl 1000 ileti oldu mutluyum arkadaşın olurdum sen muhtaç kalma diye
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tabi söz ne demek başımın üstünde yerin var çok güzel bi ayakkabı alırdım,ortopedik olsun
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl yok yok yapma kaza falan ben sana kaza yapmadan ortopedik ayakkabı alıyım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.