Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl sabahtan berı herkes için bişe yaptım,sana bişe kalmadı erkan..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Uzun uzun dinlerdim ve sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıp yardım ederdim.
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bir selam yollayabilirim Gıss ben slm yollayacaktım Söyle Erkan napim senin için
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ii al o zaman sen ye çöpe atacaktık :lol: Bir insan birgün içinde bu kadar pot kırarmı hiç.. buyrun size kanıtı kırarmış demek.. Kızım birascık nazik ol, kibar ol..Olmaski ama böyle..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Börek yapayım.. olsun denerim en azından ne bakıyonus öyle.. Mutfak sağlam kalsın bari Bir insan birgün içinde bu kadar pot kırarmı hiç.. buyrun size kanıtı kırarmış demek.. Kızım birascık nazik ol, kibar ol..Olmaski ama böyle.. Ne pot kırmışım Ben her zaman naziikkkimmmdiiirrr
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Seve seve.. teşekkür ederim bende dondurma getireyim mi severmisiniz
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Mutfak sağlam kalsın bari Ne pot kırmışım Ben her zaman naziikkkimmmdiiirrr Mutfakmı tabikide.. Evet çok nazsiniz sayın bayan..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Börek yapayım.. olsun denerim en azından ne bakıyonus öyle.. tamam ablacım biliyoruz yaparsın ben severim börek banada verirsin değilmi davet mi bekliyosun focal
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl teşekkür ederim bende dondurma getireyim mi severmisiniz Ya ben bayılırım hatta abartırım dondurma mevzusunu
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tamam ablacım biliyoruz yaparsın davet mi bekliyosun focal beklerim tabi atalarımız ne demiş destursuz bağa giren veresiye sopa yermiş
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar İsteme benden veresiye bus gibi soğurum senden ölesiye :lol:
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl gece yağmuruuuu sanırım doğum günün şarkı söylerdim happy birthday to you!!!!! yarınmış ama olsun yarın yokum ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.