Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl keşke kırsaydın ablacım sanki senin için daha hayırlı olcaktı gibi geliyo al işte gördün mü oyun oynuyo yaaa
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar keşke kırsaydın ablacım sanki senin için daha hayırlı olcaktı gibi geliyo al işte gördün mü oyun oynuyo yaaa İşte kankimi bu yüsden çok seviyorum ben düşünürken o icraata geçiyor
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Of ya önümüzdeki hafta çok öslersin sen beni.. Demogoji yapmayalım lütfen
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Öyle kolay değil benden kurtulman, öcümü almazsam kendime kızarım hesabım bitmedi daha seninle.... şu hesabı birgün ben kesicem Of ya önümüzdeki hafta çok öslersin sen beni.. hayırdır ablacım haftaya yokmusun İşte kankimi bu yüsden çok seviyorum ben düşünürken o icraata geçiyor
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl hayırdır ablacım haftaya yokmusun efet izne çıkıyorum..ama sizden ayrılacağıma üzülüyorum.. sana kek yapimmi.. yılanları severim kafaları ezik olduğu sürece sanada yapabilirim.. gecem istemedi..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl neden hırka giymek istiyorsun deri atamadınmı yoksa istersen atmana yardımcı olabilirim
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar sana kek yapimmi.. sanada yapabilirim.. gecem istemedi.. illa birine zorla kek yapacak yaaaaa zevkle yerim sonrada teşekkür ederim yazzzıkkkk
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl zevkle yerim sonrada teşekkür ederim Tamam o zaman.. illa birine zorla kek yapacak yaaaaa yazzzıkkkk Niye yazık ya..ne güzel mis gibi kek.. Yarın yeğenimin doğum günü of ne güzel şeyler yapıcaz ablamla..Gelsenize..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl illa birine zorla kek yapacak yaaaaa yazzzıkkkk neden yazık yaptında yemedikmi
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl yılanları severim kafaları ezik olduğu sürece efet izne çıkıyorum..ama sizden ayrılacağıma üzülüyorum.. sana kek yapimmi.. neyse ablacım görüşürüz yine kakaolu olsun ama
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Yarın yeğenimin doğum günü of ne güzel şeyler yapıcaz ablamla..Gelsenize.. Hadi yaaa neden yazık yaptında yemedikmi Yaptım yemedin tabe kakaolu olsun ama Wahh wahhh
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Hadi yaaa Yaptım yemedin tabe Wahh wahhh ne zaman ben neden hatırlamıyorum bırak onu geçenlerde börek yerken ikram bile etmedin
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Niye yazık ya..ne güzel mis gibi kek.. Yarın yeğenimin doğum günü of ne güzel şeyler yapıcaz ablamla..Gelsenize.. yaaaa öylemi benim için yeğenini öp ablacım, doğum günü kutlu olsun ben gelemiyceğimi şimdiden belirtiyimde beklemeyin beni focalcim sana cafede yaptığım böreklerden ikram edebilirim
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Men tşk ederim Kaptan senin gösler kördü nasıl gördün benim börek yediğimi
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl yaaaa öylemi benim için yeğenini öp ablacım, doğum günü kutlu olsun ben gelemiyceğimi şimdiden belirtiyimde beklemeyin beni Teşekkürler tatlım.. Gelseydin mutlu olurduk ama napalım..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl erkek ossaydım seni ailenden istetirdim. bizimkilere sen kimselere yar etmezdim. ama erkek değilim. maalesef
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.