Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl abı evde annem hasta,kardeşlerim aç abı,abı evımız gecekondu abi abi 100 lıraya her işi yaparım abi,elimden herşey gelir abi
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl ben de çözerdim ya hiç uykum yok bu arada üfff nerden red bull içtim ben ya:(
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl yeahh red BuLL kanatLandırır ...) DıKKat et de ucMayasın yada bırıLerını ucurMayasın
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl yok uçmam sabahlarım ilk deil ya ama ödev yapasım yok kaldım böle
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Sana Kım Ödev yap diyoki zaten Boş Boş dirsek Çürüt başında ödevden iyidir:S Şimdik sen yarın KaLkıp okuLa mı gıdeceksın ?
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Sana Kım Ödev yap diyoki zaten Boş Boş dirsek Çürüt başında ödevden iyidir:S Şimdik sen yarın KaLkıp okuLa mı gıdeceksın ?
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Aman kalsın sanki yapmasını biliyorda Allah bilir içine ne katacan yine şeker un diye Sahlep yapayım sana
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Aman kalsın sanki yapmasını biliyorda Allah bilir içine ne katacan yine şeker un diye Sahlep yapayım sana Yaparım tabe.. hemde çok güsel.. Bu havada sahlepmi? e yap bari senimi kıracam..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.