Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar senin için yaptıklarım yapacaklarım yetmedi ve yetmezse ben bu dünyadan çekip giderim senin için Nreye oyun oynuyoduk
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Aman kalsın yapmaaa öldürecek beni kesin Yımrtayı kafanda çok güsel kırabilerem
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yımırta tavasını başına geçirebilerem.. (Allahım ben bu kısa uydum neler diyorum ya.. )
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Yımırta tavasını başına geçirebilerem.. (Allahım ben bu kısa uydum neler diyorum ya.. ) Niye bana uyuyonki ben sana uyyom mu neden tavaya kırmasını beceremiyormusunuz yoksa Beceriyorusda çaktırmıyos
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Ben senin için neler yapmazdım ki gönüldaşım tanrı dağlarını önüne getirirdim
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Ben senin için neler yapmazdım ki gönüldaşım tanrı dağlarını önüne getirirdim Gönüldaşım isterde ötüken yoluna güller sermezmiyim
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Bende aldığın sebzeleri pişirir sana güsel bir yemek yapardım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.