Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar :D sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmm Bisde seni tatlım ama sen yinede ağlama niye ayağını kaldırıyorki uzun boylu diyemi he he focal ondan
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl sende biraz bişey yap benim iiçin ya bak ben gine yapıcam doğum gününde en sevdiğin şarkıyı yollardım
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar O zaman hazırlıklara başla çünkü yakında Sana hoşgeldin çiçeği vermemişim dur hemen vereyim
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar iste dağları deleyim Yıldızlardan saçlarına taç yapayım mı
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl ya ben bölmiiim o zaman hatta sana anti bölücü programı veriyim...
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar aydın tarafından olacaksa neden olmasın kahveler birasdan gelio
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl eşlik edersen aydın da olur muğlada kahveyi bekliyorum sonra gideceğim kahveye sonradan şeker atılırmı hiç önce yapmasını öğren yoksa evde kalacan benim gibi
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl ellerine sağlık gecem kahve tam kıvamında falda bakacanmı peki
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ellerine sağlık gecem kahve tam kıvamında falda bakacanmı peki Afiyet olsun bakarım tabi ama gidecektin hani gece yağmuru benden sölemesi sen evde kalmazsın Nerde kalırım peki merrssi
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl ya bi saatlik bi işim kaldı akşama daha çok falımı dinleyip giderim otelde herhalde evde kalmayacaksan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.