Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ben ne demek istedin anlamadı bi açıklama yapması için ricada bulunabilirim ben sana daha ne yapayım resmide koyduk ama göremiyon...
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl napıyım erbaycım yasak işte resimleri göremiyorum ben de diyorum ne gömleği ne kırmızısı sağolsun kuşum açıklama yaptı anladım sonra
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ben sana daha ne diyim ki abi...her sözünün altına imzamı atarım...
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Yazar En güzel dua bu olsa gerek Ya bide yanında polatla tanışmam için dua etsen
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl polatla tanışman için ve tanışınca elektrik alamaman için dua edebilirim
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Hiç öyle dua olur mu Mineu.. Tam tersine Gece Yağmurunun Polatla tanışması ve birbirlerinden elektrik alması için dua ederdim...
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Kaçak olmadığı müddetçe sorun çıkmaz.. Bol bol ışıldarlar işte fenamı..
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Yazar Kaçak olmadığı müddetçe sorun çıkmaz.. Bol bol ışıldarlar işte fenamı.. Kaçk ışıldamak hayır onunla ışıldamasını istemiyorum ben Stres yapmayın zaten imkansız
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl hey güzelliğine kurban olduğum yarabbim böyle kulları neden yaratırsınki madem bunları yarattın şeytanı neden yarattın sen bu kötülükleri kullardan al yarabbi şeytanı insanı ayırdedebilelim yarabbiiiiii amin
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ozaman sanada kralından bir dua ederim paşalar gibi yaşarsın valla öyle içten dua ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.