Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl bide senin için kavga ederdimm.nasıl olsa alıştım varsaa dövülecek birisi...
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl Yazar Hasret akşamlarını sevinç gözyaşlarıyla boğar üzerine iki damla mutluluk serpiştirir ve bahar yağmurlarında açan çiçekler toplayabilirim sanırım
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl duygulandım teşekkür ederim bunun üzerine şiir yazabilirim sanırım
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl gecenin enderin yerinde sabahsız gecelerimde uykusuz gözlerimle seni arıyorum gece yağmurlarında yalnızlığın kışlasında ömrün yokuşlarında yanlızlık akşamlarında seni arıyorum gece yağmurlarında gönül kıvrımlarında akan gözyaşlarımla şu yarım aklımda seni arıyorum gece yağmurlarında...... focal
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl Yazar gecenin enderin yerinde sabahsız gecelerimde uykusuz gözlerimle seni arıyorum gece yağmurlarında yalnızlığın kışlasında ömrün yokuşlarında yanlızlık akşamlarında seni arıyorum gece yağmurlarında gönül kıvrımlarında akan gözyaşlarımla şu yarım aklımda seni arıyorum gece yağmurlarında...... focal Çok tşk ederim Focal Çok güzel olmuş
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl belli oluyo Madem bu kadar kıskançsın İnanma her denilen söze Nedensiz sev sevdin mi Eğilme en sevdiğine bile
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl ya maşallah burası yetenk kaynıyor nerde ben de o yetenek senin için şiir yazabilirim demeyi isterdim erbayım ama yazamam ki senin için demli bir çay ikram edebilirim olur mu ?
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl nikah şekeri verebilirim! (inşAllah 2 sene çabuk geçerde olur bunlar )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.