Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 19 yıl kendi resmini koysaa daha güzeldir bence bu arada bu bir dipnottu. onu hiç üzmeden hemen uyurdum
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 19 yıl öncelikle imzası bitirdi beni! süper bişey! Kıskandım yani onun için kapalı çarşıyı kapatır tüm dükkanları ona verirdim!
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 19 yıl galatasaray maçına götürürdüm bi fenerlininyapacağı en büyük kıyak... ayrıyetten birisi için sabahlara kadar uyumazdım beklerdim bağlantısı kopmuştur belki der iyi geceler derdim en azından....inşallah yarın bakarr
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl walla mı saol yaaaa..... bi kaç kilo elma alırdım yalnız başına sıkılmasın diye....arkadaş olsunlar diye
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl banada alması için dua ederdimm.. kuzeninkinle idaer edemiyoruz artık
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl Yazar dua ederdim hep mutlu olasın diye Amin Dualarının mislini dilerdim ... senin için vergileri iptal ederdim Senin için pc alayım da geceleri de gel
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl Yazar Olduuu kendi makbuzlarımla birlikte çookkk güzel öderdim artık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.