Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 kırdın mı neyyyyyyyyyy elini falan kesmedin ya boşveerr üzülme anneme ben kırdım derim.ben alışkınım annemin bana kızmalarına Yok yok yalan söylemeyelim.. Sana da kıyamam ..Ben yeni fincan takımlarını koyacağım yerine ...Öğreneyim sonra ..tamam mı..Üzülme sen.. 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 yalnız annem cin gibidir anlar hemen tamam sen öğren ben idare ederim durumu bu arada sen neyi öğreneceksin Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 1-D 2-D 3-C 4-A hadi bakalım Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 rica ederim fuzuli birce AED dayı birvarmışhiçyokmuş sizlere yapmıştım sizde buyurmazmısınız bu arada birkumtanesi içtiysen yıkayıp gönderebilirmisin fincanı annemin en sevdiği fincan takımıda Elinize sağlık, dün eşlik edemediğim için üzgünüm... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Sünnet töreninde adamların yaşları dikkatimi çekti internette neler var diye bir bakayım dedim.Adamlar 22 yaşında herkesin gözü önünde hiçbir itina gösterilmeden sünnet oluyorlarmış, önce çamurlu su püskürtüyorlarmış adamların üstüne ve akabinde sünnet ve af edersiniz bir bez sarıyorlarmış, bitiriyolarmış çok kanlı geçiyormuş... şimdi konu konuyu açıyor ama bence burada belirtmek gerek, dünyada kadınlar da sünnet edilmektedir. bu sünnette klitoris(bızır) kesilmekte,çok da tehlikeli olduğu için kan kaybından ölen kadınların sayısı bilinmemektedir.bu saçma gelenek daha çok afrika ve ortadaoğu (mısır,sudan ,etyopya, sudan,somali,mali,kenya)ülkelerinde görülmekte yaklaşık 140 milyon kadının sünnetli olduğu belirtilmektedir..ancak 2008 yılından başlayarak başta mısır olmak üzere sudan ve endenozya da kadın sünnetini yasaklamıştır. Bende bunun sünnet olduğunu öğrenince şöle yorumlamıştı. Sünnetçi kesmeye geliyor. Bir bakıyor ki kesilecek gibi değil.Oğlum bugüne kadar aklın nerdeydi deyip tuuuuuuu diye suratına tükürüyor. :grin: ben o smileyi kahkaha sandım..düzeltiyorum.. espriniz çok hoştu..o smileyi kahkaha olarak algılayınız lütfen.. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Kahveleri içtik..şöyle ters çevirip kapattık..hadi biriniz fala baksın.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Kahveleri içtik..şöyle ters çevirip kapattık..hadi biriniz fala baksın.. bir yarışmada sıfır aldım diye, hiç bir yarışmaya katılmadın, kahveyi de içtin,bir de fal istiyor, maşallah ,maşallah, bari son sorulara cevap ver açıklıyoruz birazdan.. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 1-d 2-a 3-b 4-b 1 Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 kadın türü mutasyon geçiriyormuş.. fazla uzatmadan videosu: Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yok canım ne mutasyonu ? Göre göre, kendilerinde uygulana uygulana öğrendiler. Şaşmamak lazım 1 Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Koşa koşa eve geliyor..anne bak 100 çektim ingilizceden..afferin oğluma..yada kızıma.. Yine eve dönüyor fakat bu sefer kafa yerde..yaaa anne beee..hoca 20 vermiş matematikten.. Sıfırcı hoca seniiiiii.. dayı sıfır almadı..sen sıfır verdin.. göremedim yeni kadınımı.. linki tıkladım..telekominikasyon ''ayıbı''nı gördüm kadın yerine..nasıl gireceğiz youtoubiye.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Koşa koşa eve geliyor..anne bak 100 çektim ingilizceden..afferin oğluma..yada kızıma.. Yine eve dönüyor fakat bu sefer kafa yerde..yaaa anne beee..hoca 20 vermiş matematikten.. Sıfırcı hoca seniiiiii.. dayı sıfır almadı..sen sıfır verdin.. göremedim yeni kadınımı.. linki tıkladım..telekominikasyon ''ayıbı''nı gördüm kadın yerine..nasıl gireceğiz youtoubiye.. şunu uygula dayı you tube ve diğerleri..sonsuz özgürlük.. 1- masaüstünde ağ bağlantılarım var onun üzerinde-- sağ tuş--özellikleri tıkla 2-açılan yeni pencereden <yerel ağ bağlantısı --sağ tuş--- özellikleri tıkla 3-açılan yeni pencerede ortada <internet erişim kuralları TCP/IP ---çift tıkla 4-açılan <internet erişim kuralları TCP/IP özellikleri >nde alt bölümde aşağıdaki <DNS Sunucu adreslerini kullan> işaretle olacak ve yeğlenen dns sunucusu 4.2.2.1 diğer DNS sunucusu 4.2.2.2 yapılacak ve tamam tıklanıp çıkılacak.. 5-artık youtube TRT1 gibi seyredilecek,repler AED ye verilecek.. 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 dayı öncelikle şu küçücük dosyayı indiriyosun http://rapidshare.com/files/261087513/hosts.rar sonra Başlat -> Çalıştır'a tıklıyosun.Çıkan yere 'C:\WINDOWS\system32\drivers\etc' yazıp hedefe gidiyoruz indirdiğin dosyayı buraya yapıştırıyosun daha sonra pc yi yeniden başlatıyosun benim acil çıkmam gerekiyo şimdi umarım izleyebilirsin =) Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 soru 1 a-) bengal kaplanı çocuğa kafesinden dost canlısı yaklaşıyor b-)kaplanın saldırmadan önceki son hali deklanşöre yansıyan c-)çocuk ve bengal kaplanı bir reklam filmi çekiminde d-)burda fotomontaj var resim sahte a-)rahip ve rahibeler sporun önemini anlatmak için koşuyorlar b-)şehre gelen papa için törenlerde yerlerini almak amacıyla koşuyorlar. c-)din adamlarını sorunlarını konu alan bir film için sete koşuyorlar d-)bunların hiçbiri rahip değil hayır kurumundan para toplamak isteyen veliler soru 3 a-) taylandda budistlere ait ergenliğe geçen kızların dini törenleri b-) afrika ruandada tutsi kabilesine ait bir ergenlik töreni c-) hindistanda bir çeşit yoga d-) mısırda yasaklanan genç kız sünnetinin kutlanması soru 4 a-) londra da askeri birlikte keçi kurban edilmeden önce askerler duygulanıyorlar b-)keçi ordu malı yaşı geldiği için emekli oluyor.. c-)çok özel eğitimden geçmiş keçi gösterisi sonra alkışlanıyor. d-)türü yok olmakta olan bir keçi türü hayvan eğitiminde askerlere tanıtılıyor hepinize bol şans.. cevaplar bunlar arkadaşlar..değerlendirmeler size ait.. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Verdim repini.. dayı hemen başlasın çalışmaya.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 yaşasıııın rep im olduuuu ((( 1 Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Verdim bi rep daha..ananın ak sütü gibi helal olsun sana..artık youtobiabi ile kanki olduk..eywallah AED.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 YAŞASIIINN 2 REP İM OLDUUUU ((( 1 Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 bir test edelim @dayı..bakalım herşey mi? Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Make-up sız bırakma..amiiiiiinnnnn.. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Cem Yıldız & Hüsnü Şenlendirici - İmkansız Aşk.. Köşeyi dönsem ÖLÜM.. Düz gitsem HAYAT.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gerçekten yüzü gülen minik insan Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yap bakalım @fuzuli.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Değerli Misafirler, Sözü fazla uzatıp, bildiklerinizi sizden daha iyi bilen biriymiş gibi tekrardan size söylemeyi fuzuli bir fiil olarak görüyorum. Diyeceğim tek cümleyle şudur ki:''Günün anlam ve önemini anlamak için günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı beklemeyin.'' Muhabbetle... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 ozaman konuşmayı gina yapar.. gina kimmi? yarın anlatacak kim olduğunu.. bugün maçı vardı yorgundu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.