Φ AED Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 GÜNÜN FOTOĞRAFI UNICEF, bu yıl İsrail saldırılarında pek çok çocuğun öldüğü Filistin'de de Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin 20'nci yıl dönümünü kutluyor. Kutlamalar sırasında suratı boyanan Ramallah'lı bu çocuğun hali yaşadıklarıyla hayli ironik duruyor. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 AED benim oğlana benzemiş senin eklediğin çocuk 1 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 seth çok tatlıı sportmen kedi sevgili AED nerelerden buluyorsun bu fotoğrafları Alıntı
Φ Kulina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 bana da yer var mı mekanda Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 sevgili seth oğlun çok şeker ısırabilirmiyi diyeceğim, sevgili AED konu yapacak Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 biri izmirden biri ramallhtan..ikside birbirinden sevimli. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 sevgili @aries.. yukarda bir dizi kadın karşıtı bir söylem var..ordan görünüşü nasıl ? yani şaka olduğu anlaşılıyormu yoksa itici felan mı gözküyor..? Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 benim oğlan,sevgili s.e.t.h.. önümüzdeki ekimde tıp bitiyor.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 duydunuz zilin sesini... hadi yorumla yorumlaya bilirsen? ayşe bacı pardon ayşe baceoğlu ne diyormuş ? <erkekler melek kadınlar kelek> sanırım bu yazıya yorum getirmemi istediniz.. Ayşe baceoğlu ile aynı kulvarlarda değiliz ve ne dediği de kendi kulvarındaki bayanları ilgilendirir.. istediğiniz için yorum getirdim... umarım anlaşıldım sevgili AED Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 elbette.. ben işin geyiğindeyim.. kelek bir kadın tabiki kelekçe konuşacaktır.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 buradan ben böyle gördüm Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 gündem hanım hg.. gündemede neler var? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 merhaba arkadaşlar.. hoşbuldum.. gündem de dondurma var neli istersiniz ? göndereyim.. alayım şiparişleri Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Teşekkürler Aries, AED delikanlıyı şimdiden tebrik ederim, meslektaşım olacak seneye demek Dondurmam gaymaklı ossun lütfen... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 ançuezli varmıydı..? (s.et.h bizimki gatalı..biraz da şikayetçi) Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 tek seçenek çukulatalı dondurma gundem Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 dondurman seth, affıyet olsun.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 ançuezli varmıydı..? (s.et.h bizimki gatalı..biraz da şikayetçi) aed, sana kanepe getirdim.. bununla idare edeceksin artık.. ançüezli kanepe güzel görünüyodu Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Mmmmm nefis eline sağlık Askeri hekim, daha da değerli, hiç sıkmasın canını, gurur duysun kendinle... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 tek seçenek çukulatalı dondurma gundem aries, dondurman hazır.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 AED tebrik ediyorum.. çocuklar anne ve babaların gururu oluyor..ne mutlu.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 herkese teşekkürler.. yarın zorlu bir gün var..izininzle.. iyi geceler dostlar. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Mmmmm nefis eline sağlık Askeri hekim, daha da değerli, hiç sıkmasın canını, gurur duysun kendinle... afıyet olsun.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.