Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Yazar GÜNÜN FOTOĞRAFI UNICEF, bu yıl İsrail saldırılarında pek çok çocuğun öldüğü Filistin'de de Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin 20'nci yıl dönümünü kutluyor. Kutlamalar sırasında suratı boyanan Ramallah'lı bu çocuğun hali yaşadıklarıyla hayli ironik duruyor.
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl seth çok tatlıı sportmen kedi sevgili AED nerelerden buluyorsun bu fotoğrafları
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl sevgili seth oğlun çok şeker ısırabilirmiyi diyeceğim, sevgili AED konu yapacak
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Yazar biri izmirden biri ramallhtan..ikside birbirinden sevimli.
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Yazar sevgili @aries.. yukarda bir dizi kadın karşıtı bir söylem var..ordan görünüşü nasıl ? yani şaka olduğu anlaşılıyormu yoksa itici felan mı gözküyor..?
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Yazar benim oğlan,sevgili s.e.t.h.. önümüzdeki ekimde tıp bitiyor..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl duydunuz zilin sesini... hadi yorumla yorumlaya bilirsen? ayşe bacı pardon ayşe baceoğlu ne diyormuş ? <erkekler melek kadınlar kelek> sanırım bu yazıya yorum getirmemi istediniz.. Ayşe baceoğlu ile aynı kulvarlarda değiliz ve ne dediği de kendi kulvarındaki bayanları ilgilendirir.. istediğiniz için yorum getirdim... umarım anlaşıldım sevgili AED
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Yazar elbette.. ben işin geyiğindeyim.. kelek bir kadın tabiki kelekçe konuşacaktır..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl merhaba arkadaşlar.. hoşbuldum.. gündem de dondurma var neli istersiniz ? göndereyim.. alayım şiparişleri
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Teşekkürler Aries, AED delikanlıyı şimdiden tebrik ederim, meslektaşım olacak seneye demek Dondurmam gaymaklı ossun lütfen...
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Yazar ançuezli varmıydı..? (s.et.h bizimki gatalı..biraz da şikayetçi)
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl ançuezli varmıydı..? (s.et.h bizimki gatalı..biraz da şikayetçi) aed, sana kanepe getirdim.. bununla idare edeceksin artık.. ançüezli kanepe güzel görünüyodu
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Mmmmm nefis eline sağlık Askeri hekim, daha da değerli, hiç sıkmasın canını, gurur duysun kendinle...
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl tek seçenek çukulatalı dondurma gundem aries, dondurman hazır..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl AED tebrik ediyorum.. çocuklar anne ve babaların gururu oluyor..ne mutlu..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Yazar herkese teşekkürler.. yarın zorlu bir gün var..izininzle.. iyi geceler dostlar.
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 15 yıl Mmmmm nefis eline sağlık Askeri hekim, daha da değerli, hiç sıkmasın canını, gurur duysun kendinle... afıyet olsun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.