Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 burdayım burdayım abla (birkumtanesi) Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 yoo kardeş değiliz nerden vardınız bu kanıya bazı forumlarda oluyor,yani bir üye kardeşini yada yakınını üye yapabiliyor, aranızda bu insani ilişkiyi hissettim de onun için sordum. AED ,ben hala you tube ile uğraşıyorum... pazartesi, pc cine sor xp için 4.2.2.1 dns ile youtube sorunsuz, bu işletim sisteminde açlıştıramadım diye.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 aslında iyi fikir ben ablamı niye buraya üye yapmıyorum Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Bulaşıkcıyı da sevsinler....Ben onu yerim yerim. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Sevgili Jön , Sonuda ablaları ikiledin. Sevgili AED, Sizden sonra kaç yeğen, kaç kuzen arandı bilseniz... Sonunda yarı başarı elde ettim... www.ktunnel.com sitesinden you tube'yi açtım.... Fakat bilgisayar ayarlarımı halledemedik ...Bu yüzden sitedekileri göremiyorum. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 birkumtanesi yada aplaaa http://www.tamindir.com/downloading/20117/YouTube_Jacker.htm bu linkteki porgramı indirip kurduğun zaman sorun kalmıcaktır Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2009 Bulaşıkcıyı da sevsinler....Ben onu yerim yerim. sizde mi çocuk canavarısınız? zaten çocukları normal seven bir bayan görmedim..ya ısırırlar ya koparırlar,bunlar da yetmezse,yerler.. en iyisi bir canavar uzmanını çağırmak.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2009 ben saadettin teksoy,ugandadan selamlar,şu an burdaki kabileleri incelemekteyim.. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 birkumtanesi yada aplaaa http://www.tamindir.com/downloading/20117/YouTube_Jacker.htm bu linkteki porgramı indirip kurduğun zaman sorun kalmıcaktır Çok teşekkürler ....Gerçekten başarılı oldu Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 sizde mi çocuk canavarısınız? zaten çocukları normal seven bir bayan görmedim..ya ısırırlar ya koparırlar,bunlar da yetmezse,yerler.. en iyisi bir canavar uzmanını çağırmak.. Sen çok yaşa emi...ben gerçekten hastalık derecesinde çocuk seviyorum.... Kendimle yüzleştim, ekmek arası tost yapacak kadar sevmediğim ortaya çıktı... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 selam jön.. grip tehlikesine karşı japon selamı veriyoz,, idare et gari((: Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 kırmızı başlıklı kız pardon kırmızı pabuçlu kız yok ortalarda haberin varmı? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 selam AED kırmızı başlıklı kız demişken hiç sevmiyorum bu hikayeyi yani bu avrupalıların hikayeleri de kendileri gibi emperyalist şimdi sen kurdun yaşam alanına girersen onun aç kalmasına vesile olursan kurt ta seni yer tabi neden kurtun yaşama hakkı yok illa yok edilecek bide sevimli göstermek için kızın kafasına kırmızı bi başlık geçirmişler aynı ortadoğuya yaptıkları gibi yok demokrasi götürecez yok özgürlük getireceğiz yaw sizene dünyanın bir ucundan geliyosunuz hikayedeki kırmızı başlıklı kız gibi yazarlarınızla basınınızla kendinizi sevimli gösteriyosunuz karşı tarafı suçluyosunuz hep bırak kurtta kendi alanında ormanında yaşasın onun yuvası yaşama alanı orası sen niye giriyosun oraya kurttta seni yer tabi ohh iyi yapmış ben kurtun yanındayım neyse bunlara boşver bunlar uzak ihtimal kahven varsa bana ortadan çok şekerliden az kahve yapıver tuttu yine midemin kahve sancısı şaka şaka çıkmam gerek şimdi aslında nasıl çıkacam onuda bilmiyorum ya hadi hayırlısı dün ayağım çıktıda basamıyom pek üstüne neyse hadi ben gidim Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 bence gitmekle iyi etmiyorsun..@jön bak afganistanda arkadaşlık sitesi açılmış.. sence güzel olan hangisi? Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Ne denebilir ki hepsi birbirinden güzel Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 bu mu günün resmi yoksa bu alttaki mi olabilir kararsız kaldım ikisinide veriyorum.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 .... pekte güzeller nazar deymesin.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 bu da gecenin komiği olsun.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.