Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Asagida alintiladigim habere göre MHP icerisindeki koltuk kavgasinin artik adaylarin biribirlerine irkcilik düzeyinde suclamalarina kadar ulastigini gösteriyor.

MHP'nin de aslinda demokratik bir yapisi olmadigi ve icerisindeki bu derece cirkin suclamalarin ve kavgalarinda gayet normal oldugu cogumuz tarafindan bilinen bir gercek. Kendisini terörün varligindan ve irkci politikalardan besleyen bir parti ve adaylarindan da baska bir tutum beklemek dogru olmaz.

"‘BAHÇELİ ASKERLİK YAPTI MI?’

10:33 03 Kasım 2009

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, hakkında "İsrail ajanı" dedikodusu çıkarttığını belirttiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye misilleme yaptı.

Hakkında çıktığını söylediği iddiaya paralel bir ırkçılıkla karşı saldırıya geçen Reyiz şunları kaydetti: "Askerlik yapmadığınız yönünde bilgiler var doğru mu? İstanbul'da okuduğunuz okulun Ermeni çocuklarının gittiği okullar olduğu biliniyor neden? Milliyetçilikle İslam'ı kopardığınız çok açık. İslam ve başörtüsüne olan kininiz neden? DTP neden ısrarla sizin orda kalmanızı istiyor?" "

-http://www.birgun.net/actuel_index.php?news_code=1257237193&year=2009&month=11&day=03-

Gönderi tarihi:

kaynağını gösterdiğiniz haberin zihniyetine bakın önce.

Hangi partinin başındaki lider gerçek acaba ..Sizce ahmet türk,emine ayna,ayna !!

Mhp öyle chp böyle sizce kim doğru ?

Gönderi tarihi:

Hangi partinin başındaki lider gerçek acaba ..Sizce ahmet türk,emine ayna,ayna !!

Dogru yoksa zorla tayin edecek halimizde yok. Kaynagi begenmeyebiliriz ama ya verilen haber dogruysa? Inanmiyorsaniz arastirip gercekleri söylersiniz.

Bence Türkiye'de her partinin isleyis bicimi Osmanlidakine benziyor, yani lider saltanati sürüyor. Ama sorarsaniz kötüler icerisinde iyisi hangisi o baska. Benim icin hepside ayni derecede kötü oldugu icin bir secenek yapamayacagim.

Gönderi tarihi:

Buyurun size baska bir kaynaktan ayni haberi vereyim. Bu kaynagin zihniyeti ne acaba?

" Bahçeli'ye 'askerlik yaptın mı' sorusu!

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz yazılı açıklama yaptı.

03.11.2009 07:36:23

Yılmaz, "8 Kasım Ankara Türk Meydanı, er meydanı olacak Sayın Bahçeli. Bu meydanın boş olmadığını göreceksiniz. Hakkımda teşkilatlarda İsrail'in adamı diye beyinleri yıkamaya çalışan Sayın Bahçeli, kendisi hakkındaki sorulara cevap vermelidir. Ben şerefi ile Bayrağını da dinini de İsrail'de ikame etmiş bir milliyetçi Muhafazakar Türküm. Cinsim de belli cibilliyetim de. Ya siz kimsiniz? 12 yıldır zorla Milliyetçileri hadım etmeye çalışıyorsunuz. Gılman anlayışı ile milliyetçi olunmaz. İstifa edin artık" dedi.

Bahçeli'ye, "MİT ile olan ilişkiniz nedir?" diye soran Ahmet Reyiz Yılmaz, "Askerlik yapmadığınız yönünde bilgiler var doğru mu? İstanbul'da okuduğunuz okulun Ermeni çocuklarının gittiği okullar olduğu biliniyor neden? Milliyetçilikle İslam'ı kopardığınız çok açık. İslam ve Başörtüsüne olan kininiz neden? DTP neden ısrarla sizin orda kalmanızı istiyor. Bahçeli DTP için şanstır. Ne demek? Hangi Milliyetçi? Hangi Erkek onuru? Öcalan'ın televizyon izleyip yanına kadın istemesini kabul edebilir? Ülkücülük, Öcalan'a sabretmek, şehit gelirken orda burada göbek atmak olamaz. Herkes hesap verecek. Göbek atan da ip atan da. Milliyetçileri sindirme, bastırma yok etme, beyinlerini sulandırma, kromozomları ile oynayıp cinsiyetini bozma gayretiniz ne için?" diye konuştu."

Kaynak : -http://www.pressturk.com/haber.asp?id=6755-

Gönderi tarihi:

Buyurun baska bir kaynak daha, hemde dogrudan Ahmet Reyiz Yilmaz'in kendi internet sitesinden. Umarim gene kaynagin zihniyetini arastirirsiniz.

Okumak icin kaynagi veriyorum.

Kaynak: -http://www.ahmetreyizyilmaz.com/-

Gönderi tarihi:

Buyurun size baska bir kaynaktan ayni haberi vereyim. Bu kaynagin zihniyeti ne acaba?

" Bahçeli'ye 'askerlik yaptın mı' sorusu!

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz yazılı açıklama yaptı.

03.11.2009 07:36:23

Yılmaz, "8 Kasım Ankara Türk Meydanı, er meydanı olacak Sayın Bahçeli. Bu meydanın boş olmadığını göreceksiniz. Hakkımda teşkilatlarda İsrail'in adamı diye beyinleri yıkamaya çalışan Sayın Bahçeli, kendisi hakkındaki sorulara cevap vermelidir. Ben şerefi ile Bayrağını da dinini de İsrail'de ikame etmiş bir milliyetçi Muhafazakar Türküm. Cinsim de belli cibilliyetim de. Ya siz kimsiniz? 12 yıldır zorla Milliyetçileri hadım etmeye çalışıyorsunuz. Gılman anlayışı ile milliyetçi olunmaz. İstifa edin artık" dedi.

Bahçeli'ye, "MİT ile olan ilişkiniz nedir?" diye soran Ahmet Reyiz Yılmaz, "Askerlik yapmadığınız yönünde bilgiler var doğru mu? İstanbul'da okuduğunuz okulun Ermeni çocuklarının gittiği okullar olduğu biliniyor neden? Milliyetçilikle İslam'ı kopardığınız çok açık. İslam ve Başörtüsüne olan kininiz neden? DTP neden ısrarla sizin orda kalmanızı istiyor. Bahçeli DTP için şanstır. Ne demek? Hangi Milliyetçi? Hangi Erkek onuru? Öcalan'ın televizyon izleyip yanına kadın istemesini kabul edebilir? Ülkücülük, Öcalan'a sabretmek, şehit gelirken orda burada göbek atmak olamaz. Herkes hesap verecek. Göbek atan da ip atan da. Milliyetçileri sindirme, bastırma yok etme, beyinlerini sulandırma, kromozomları ile oynayıp cinsiyetini bozma gayretiniz ne için?" diye konuştu."

Kaynak : -http://www.pressturk.com/haber.asp?id=6755-

bEN bAHÇELİ iyidir ,iyi bir askerdir'de demedim zaten.

Bahçelinin askerlik yapmamasıda normaldir..adı üstünde bu bir bahçeli !sağ gösterip solu vurur.Mecliste dtp nin pkk sözcüleri ile tokalaşmasın ardından tepki almasına karşılık inadına iknci defa samimi pozlar vermesi bahçelinin zihniyetini ortya koymuyormu?

Al birini vur ötekine.

Ben haber yalandırda demedim , kaynağın zihniyeti önemlidir dedim.

Gönderi tarihi:

bEN bAHÇELİ iyidir ,iyi bir askerdir'de demedim zaten.

Bahçelinin askerlik yapmamasıda normaldir..adı üstünde bu bir bahçeli !sağ gösterip solu vurur.Mecliste dtp nin pkk sözcüleri ile tokalaşmasın ardından tepki almasına karşılık inadına iknci defa samimi pozlar vermesi bahçelinin zihniyetini ortya koymuyormu?

Al birini vur ötekine.

Ben haber yalandırda demedim , kaynağın zihniyeti önemlidir dedim.

Bu örnekler Bahceli'lerin tek olmadigini göstermekte. Asker ve sehitlerin sirtindan politika yapanlarin coguna bakarsaniz genelde cogu masa basi kahramanlaridir. Gercek kaynak Bahceli'nin karsisina aday olan sahsin internet sitesidir. Dolayisiyla "kaynagin zihniyeti önemli" demekle konuyu baska yönlere cekmenize hicte gerek yok. Ana kaynak adayin kendisi.

Gönderi tarihi:

Bu örnekler Bahceli'lerin tek olmadigini göstermekte. Asker ve sehitlerin sirtindan politika yapanlarin coguna bakarsaniz genelde cogu masa basi kahramanlaridir. Gercek kaynak Bahceli'nin karsisina aday olan sahsin internet sitesidir. Dolayisiyla "kaynagin zihniyeti önemli" demekle konuyu baska yönlere cekmenize hicte gerek yok. Ana kaynak adayin kendisi.

Bu olay doğrumudur değilmidir bilemiyorum ama bizler öyle insanlar gördükki her fırsatta din savunuculuğu adı altında dindarları devlet aleyhine kışkırtıp kendi emelllerini gerçekleştirmek için kullandılar ve daha sonra bu insanların müslüman bile olmadıkları çıktı ortaya,şimdi bu iddayı görünce bir an düşündümde,askerlik bile yapmayıp şehit cenazelerini kendine oy toplama alanı olarak görüyorlarsa bu Türkiye halkına bir kez daha faşizme karşı mücadele ruhu kazandıracaktır,ama ümit ederimki yalan çıksın....

Gönderi tarihi:

Bu olay doğru mudur değil midir bilemem. Ama bildiğim gördüğüm şeylerin başında; hiç bir görüşten hiç bir partinin demokratik olmadığı.Tamamen bir liderler sultası ve delege ağalıklarının oluşturduğu ve hüküm sürdüğü bir sistem geçerli partilerin içişlerinde.

İkinci olarak , Bahçelinin türban konusunda Akp ile ortak hareket ettiğini ve o partiye koltuk değnekliği yaptığını kimse inkar edemez herhalde.Böyle olunca "başörtüsüne ve islama kininiz neden " diye bir söylem pek mantıklı gelmiyor kulağa. Aşırı ırkçı söylemleri de zaten bilinen şeyler.

Gönderi tarihi:

Ben Türkiye'de parti genel baskanlarinin, milletvekillerinin ve diger Parti ileri gelenlerinin ellerinde firsat oldugu sürece asla askerlik yaptiklarina ve yapacaklarina inanmiyorum. Yapsalar dahi muhakkak günlerini torpille ya evlerinde ya da bürolarinda gecirdikleri kanaatindeyim.

Ama isin kötü tarafi, bu beylerin hemen hemen tümü en keskin vatanperver gecinirler, askerlikle ilgili kanunlar cikartirlar. Gencleri askere gitmeleri icinde pohpohlarlar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.