Φ SABIREEMEL Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Yalnızlık bir kader olmamalı insanlar için; hiçbir insanda bence tek yaratılmadı, her insanın mutlaka bir ruh ikizi, mutlaka ruhunu dinlendiren birilerinin elbetteki varlığına inanmaktayım. insanın mutluluğu ise kendi ellerindedir bazen, ufacık şeyler bile çok büyük mutluluk yaşatır kimi zaman, en büyük mutluluğunu ise aynı ruhu paylaştığı insanları yanında bulduğunda hisseder,bende benim ruh ikizlerimin bir yerlerde saklı olduğuna inanıyorum,onun için herkese gönülden kocaman bir merhaba diyorum. MERHABAAAA Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Admin Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Merhaba, Hoşgeldiniz... Saygılar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Admin Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 merhabalar Sevgiler Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Merhaba..Hoşgeldiniz aramıza... Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Merhabaaa ........ Hoşgeldinizzz Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Yalnızlık bir kader olmamalı insanlar için; hiçbir insanda bence tek yaratılmadı, her insanın mutlaka bir ruh ikizi, mutlaka ruhunu dinlendiren birilerinin elbetteki varlığına inanmaktayım. insanın mutluluğu ise kendi ellerindedir bazen, ufacık şeyler bile çok büyük mutluluk yaşatır kimi zaman, en büyük mutluluğunu ise aynı ruhu paylaştığı insanları yanında bulduğunda hisseder,bende benim ruh ikizlerimin bir yerlerde saklı olduğuna inanıyorum,onun için herkese gönülden kocaman bir merhaba diyorum. MERHABAAAA Hoşgeldin SABIREEMEL, her zaman mutlu olman dileği ile.. Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2009 Sevgili SABIREEMEL ; Merhaba. Hoşgeldiniz Aramıza. Aslında Daha Bu Safhada, Özel e Girmek Ne Kadar Adab a Uygun Düşer Bilemiyorum. Buna Rağmen Sormadan Geçemeyeceğim, Beni Bağışlayın. Aramıza Kaltılım Sebebiniz, Ruh İkiz iniz i Burada Bulabileceğiniz İhtimaline Olan İnancınız mı dır ? Benimkisi Yalnızca Merak İşte. Boşverin Siz. Umarım Aradığınız Kişiyi Bulursunuz. Lakin Yinede Size, Haddim Olmayarak, Dostça Bir Tavsiyede Bulunmak Arzusundayım ; Hanımların, Zarif Boyunlara Takılan Kolyeler Vardır. Kimisi İnciden, Kimisi Renkli Deniz Kabuklarından Yapılılmışlardır. Evet. Her İkisi de Takan Kişi nin Endamını Ayrı Bir Güzellik Katacaktır Elbet. Siz Sadece Kendinize Şunu Sorun ; Bana Yakışacak Olan Kolye, İnce ler den mi, Yoksa İstiridyelerden mi Oluşmalı ? Tercihinizin Hangi Yönde Olacağı Tabiiki Sizin Özeliniz, Yalnızca Biliniz ve Sakın Unutmayınız ki ; Deniz Kabuklarını Kıyıda Yürürken de Toplayabilirsiniz, Hatta, An Olur ki, Onlara Basmamak İçin Gayretiniz Gerekebilir. Amma ve Lakin ; Bir İnci Asla Karşınıza Çıkmayacaktır. Onu Sahip Olmak İçin İki Yol Vardır ; Ya Kıymetinin Bedelini Ödeyeceksiniz, Ya da En Derin Deniz ler e Dalacaksınız. Umarım, Haddimizi Çok Aşmamış, Ve , Umarım Bulmak İsteyeceğinizi, Nerede Arayacağınız Hususunda, Sizin Adınıza, Bir Kılavuz Olabilmişizdir. Saygılarımla. Doğan Gülbudak 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.